طرز تهیه آش رشته خانگی و مجلسی جا افتاده مرحله به مرحله با تمام نکات

آشپزی با نرگس
آشپزی با نرگس
8.8 هزار بار بازدید - پارسال - #آش_رشته_خانگی_و_جا_افتاده_مرحله_به_مرحله #اش_رشته_مجلسی_با_تمام_نکات مواد لازم: لوبیا
#آش_رشته_خانگی_و_جا_افتاده_مرحله_به_مرحله #اش_رشته_مجلسی_با_تمام_نکات مواد لازم: لوبیا چیتی نصف لیوان نخود ۱/۳لیوان عدس نصف لیوان سبزی آش نیم کیلو (تره+جعفری++شوید+گشنیز+اسفناج )معمولا به نسبت مساوی از هر کدام استفاده میشود. اگه فصل اسفناج تمام شده بود میتونید برگ چغندر را جایگزین اسفناج کنید. سبزی آش نباید زیاد ریز شود. رشته آش نصف بسته نمک،فلفل،زردچوبه به میزان لازم نعناع خشک ۶قاشق غذا خوری(۲قاشق برای داخل آش و۴قاشق برای تزئین) پیاز ۴عدد(۲عدد برای داخل آش و۲ عدد برای تزئین) کشک به میزان لازم سیر ۱ بوته روغن به میزان لازم طرز تهیه؛ لوبیا و نخود را از ۲۴ ساعت قبل در آب خیس و چندین مرتبه آب روی اونها رو عوض کنید . عدس نیازی به خیساندن از قبل ندارد. سپس نخود و لوبیا را به مدت ۲ ساعت ،در آب و مقداری نمک بپزید. عدس را به مدت نیم ساعت با آب و مقداری نمک بپزید تا نیم پز شود وگرنه در آش له میشود. میتونید نخود و لوبیا و عدس را به مواد اش اضافه و یکباره بپزید ولی ممکن است رنگ آش شما تیره بشه برای همین من معمولا حبوبات رو جدا میپزم و بعد به آش اضافه میکنم. در قابلمه ای که گنجایش مواد را داشته باشد. ۲عدد پیاز را خرد کنید و با مقداری روغن سرخ کنید.در حدی که پیازها طلایی روشن شوند .سیر را رنده کنید و به پیاز اضافه کنیدو باهاش تفت بدید و ۲قاشق نعناع خشک بریزید. بعد زردچوبه و فلفل اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر آنها خارج شود. حالا حبوبات پخته را هم اضافه و در قابلمه،شانزده لیوان آب بریزید. میتونید به جای آب از آب گوشت یا آب قلم استفاده کنید. صبر کنید تا آب جوش بیاید و بعد سبزی آش را اضافه و حرارت را ملایم کنید تا آهسته سبزی پخته شود و آش لعاب بیندازد(به مدت نیم ساعت). بعد از پخته شدن سبزیها نوبت اضافه کردن رشته است. رشته را کمی خرد کنید (نه زیاد که له شود) رشته را کم کم اضافه و آرام هم بزنید تا رشته ها از هم باز شوند. ممکن است میزان کمتری رشته استفاده شود. در قابلمه را باز بگذارید تا رنگ سبزی ،تیره نشود و حرارت را ملایم کنید تا آرام رشته ها پخته شده و لعاب بیندازند(به مدت ۱۰ دقیقه). هر از گاهی هم بزنید تا آش ته نگیرید. اگه بعد از پخته شدن رشته ها احساس کردید آش سفت شده میتونید یکی دو لیوان آب جوش اضافه کنید تا غلظت آش مناسب شود.
پارسال در تاریخ 1401/11/11 منتشر شده است.
8,850 بـار بازدید شده
... بیشتر