مرغ ناردونی ، یک غذای شمالی و خوشمزه که مزه اش هیچ موقع فراموش نمیشه

99 بازدید
بیشتر
فود پرسیس
فود پرسیس
مرغ ناردونی (مرغ با سس انار ) مرغ با سس انار و دانه انار ، بسیار خوشمزه و لذت بخش. مرغ پاک شده ۱/۵ کیلو کرم پاپریکا ۱ ق چ نم ...
مرغ ناردونی (مرغ با سس انار ) مرغ با سس انار و دانه انار ، بسیار خوشمزه و لذت بخش. مرغ پاک شده ۱/۵ کیلو کرم پاپریکا ۱ ق چ نمک ۱ تا ۱/۵ ق چ زردچوبه ۱ ق چ فلفل سیاه ۱ ق چ روغن پخت و پز ۳ ق غ آب ۱ لیوان پیاز ۱ عدد سیر ۳ حبه رب گوجه فرنگی ۲ ق غ رب انار ۴ ق غ دانه انار ۳۰۰ گرم زعفران دم کرده ۸ ق غ شکر ۱ ق غ (اختیاری ) مرغها را با نمک ، زردچوبه ، پاپریکا و زردچوبه مزه دار کنید و یکساعت در جای خنک نگهداری کنید ، بعد دو طرف آنها را در تابه با روغن سرخ کنید ، تا طلای رنگ شود ، سپس آنها را به یک قابلمه منتقل کنید تا آرام پخته شود ، نصف لیوان آب و ۵ ق غ زعفران و در صورت نیاز کمی نمک به آن بزنید اجازه دهید حدود ۳۰ دقیقه به آرامی پخته شود. در همان تابه ، یک پیاز رنده شده ، را سرخ کنید ، حرارت را در حالت کم قرار دهید ،وقتی طلایی شد ، سه حبه سیر رنده شده به آن اضافه کنید ، بعد از یک دقیقه ۲ ق غ رب گوجه اضافه کنید ، کمی که سرخ شد ، ۴ ق غ رب انار اضافه کنید ، بعد از کمی تفت دادن ، ۳۰۰ گرم دانه انار را اضافه کنید مجددا کمی تفت دهید حالا ۱/۳ لیوان آب اضافه کنید ، جند ق غ زعفران اضافه کنید و ۵ دقیقه بگذارید با حرارت کم سس بپزد. حالا وقتی مرغها پخته شد ، در ظرف چیده و روی آن را با سس پوشش دهید .

همه توضیحات ...