مرغ ناردونی ، یک غذای شمالی و خوشمزه که مزه اش هیچ موقع فراموش نمیشه
مرغ ناردونی (مرغ با سس انار )
مرغ با سس انار و دانه انار ، بسیار خوشمزه و لذت بخش.
مرغ پاک شده ۱/۵ کیلو کرم
پاپریکا ۱ ق چ
نمک ۱ تا ۱/۵ ق چ
زردچوبه ۱ ق چ
فلفل سیاه ۱ ق چ
روغن پخت و پز ۳ ق غ
آب ۱ لیوان
پیاز ۱ عدد
سیر ۳ حبه
رب گوجه فرنگی ۲ ق غ
رب انار ۴ ق غ
دانه انار ۳۰۰ گرم
زعفران دم کرده ۸ ق غ
شکر ۱ ق غ (اختیاری )
مرغها را با نمک ، زردچوبه ، پاپریکا و زردچوبه مزه دار کنید و یکساعت در جای خنک نگهداری کنید ،
بعد دو طرف آنها را در تابه با روغن سرخ کنید ، تا طلای رنگ شود ، سپس آنها را به یک قابلمه منتقل کنید تا آرام پخته شود ، نصف لیوان آب و ۵ ق غ زعفران و در صورت نیاز کمی نمک به آن بزنید اجازه دهید حدود ۳۰ دقیقه به آرامی پخته شود.
در همان تابه ، یک پیاز رنده شده ، را سرخ کنید ، حرارت را در حالت کم قرار دهید ،وقتی طلایی شد ، سه حبه سیر رنده شده به آن اضافه کنید ، بعد از یک دقیقه ۲ ق غ رب گوجه اضافه کنید ، کمی که سرخ شد ، ۴ ق غ رب انار اضافه کنید ، بعد از کمی تفت دادن ، ۳۰۰ گرم دانه انار را اضافه کنید مجددا کمی تفت دهید حالا ۱/۳ لیوان آب اضافه کنید ، جند ق غ زعفران اضافه کنید و ۵ دقیقه بگذارید با حرارت کم سس بپزد.
حالا وقتی مرغها پخته شد ، در ظرف چیده و روی آن را با سس پوشش دهید .
همه توضیحات ...