طرز تهیه شیرینی خیلی آسون و سریع با خمیر هزارلا

2,466 بازدید
بیشتر
AREZOO TIME
AREZOO TIME
از خوشمزه‌‌گی این شیرینی هرچی‌ بگم‌ کم‌ گفتم آموزش شیرینی سریع و آسون با خمیر هزارلا مواد لازم: خمیر هز ...
از خوشمزه‌‌گی این شیرینی هرچی‌ بگم‌ کم‌ گفتم آموزش شیرینی سریع و آسون با خمیر هزارلا مواد لازم: خمیر هزارلا مخصوص شیرینی ناپلئونی(از خمیر هزارلای مخصوص غذا یا کروسان استفاده نکنین!) خامه ی قنادی برای تزئین شکلات +بک قاشق چایی خوری روغن،گردو نکته:کاغذ روغنی‌رو‌ چند لایه تا بزنین یا لول کنین تا قطر مناسبی داشته باشه چون داخل شیرینی باید به اندازه ی مناسب خالی باشه تا بتونین داخلش کرم یا خامه بزنین نکته:اگه خمیر هزارلاتون توی فریزر بوده نزدیک به دوساعت بذارین تو دمای محیط، اگه داخل یخچال بوده 20 دقیقه تو دمای محیط بمونه نکته:تمام وسایلی که با خمیرتون در تماس هست رو داخل یخچال بذارین تا خنک بشن، (کاتر، تخته، سینی فر و..) نکته:سعی کنین کار با خمیر هزارلا رو خیلی سریع انجام بدین که خمیرتون گرم نشه نکته:انتهای خمیرتون رو‌ روی شینی فر بذارین تا خمیر باز نشه ولی اکه باز شد نکران نباشین به آرومی بعد پخت برش گردونین‌سر جاش حالت میگیره نکته:بعد رومال زدن خمیر رو با سینی فر بذارین داخل یخچال تا کاملا خنک بشه فر برقی 220 درجه فر گازی 260 درجه تایم پیش گرمایش فر بستگی به فرتون داره اگه فرتون سخت به دمای بالا میرسه میتونین وقتی خمیر رو از فریزر بیرون میارین‌فر‌ رو روشن کنین دمای فر رو با دماسنج‌ داخل فر اندازه گیری کنین چون خیلی از فرها دمایی که نشون میدن دمای واقعیشون نیست! نکته:خمیر هزارلا باید با دمای فوق العاده بالا پخته بشه تا پف کنه و اگه به دمای بالا نرسه پف نمیکنه! میذاریم تو طبقه ی وسط فر حدود 6 دقیقه تا به اندازه ی کافی پف بعد سوی گاز رو بیست درجه کم کنین تا 5،6 دقیقه دیگه با حرارت کمتر پخته بشه تا روش طلایی بشه و خوب پخته بشه حدود 12 دقیقه پخت براش کافیه ولی باز بستگی به فر شما داره وقتی خوب پف کرد و روش یکم طلایی شد کافیه من شکلات آب شده رو با یک قاشق چایی خوری روغن رقیق کردم وقتی شیرینی رو داخل شکلات زدین حتما داخلش رو با سیخ چوبی باز کنین که بعد بتونین کرم یا خامه بزنین آموزش شیرینی آموزش آشپزی ملل با آرزو تایم

همه توضیحات ...