طرز تهیه شیرینی نان برنجی بدون فر | شیرینی عید

820 بازدید
بیشتر
آشپزی با لیلی
آشپزی با لیلی
شیرینی نان برنجی یا شیرینی برنجی یکی از شیرینی‌های سنتی و محبوب ایران است که از آرد برنج، روغن جامد، پودر قند، تخم مرغ، گلا ...
شیرینی نان برنجی یا شیرینی برنجی یکی از شیرینی‌های سنتی و محبوب ایران است که از آرد برنج، روغن جامد، پودر قند، تخم مرغ، گلاب، هل و زعفران تهیه می‌شود. این شیرینی را معمولا در دو رنگ سفید و زعفرانی درست می‌کنند و با پودر خرفه تزیین می‌کنند. این شیرینی را می‌توان در فر یا تابه پخت. این شیرینی خوشمزه و خوشبو را می‌توان در عید نوروز یا هر مناسبت دیگری سرو کرد. مواد مورد نیاز شیرینی نان برنجی: آرد برنج: 400 گرم (معادل 3 لیوان فرانسوی دسته دار) ویدیوی تهیه آرد برنج در خانه: https://www.aparat.com/v/IpUnd پودر قند: 200 گرم (معادل 1.5 لیوان) روغن مایع: 120 گرم (معادل نصف لیوان) تخم مرغ: 2 عدد وانیل: نصف قاشق چای خوری گلاب: 2 قاشق غذاخوری پودر هل: نصف قاشق چای خوری بیکینگ پودر: یک قاشق چای خوری ممنون که مارو تماشا می کنید. برای دیدن دستورپخت های بیشتر می تونید به سایت و کانال ما مراجعه کنید: آدرس سایت: chefleily.ir کانال آپارات: aparat.com/chefleily مقدمه 00:00 مواد لازم 00:17 الک کردن پودر قند و آرد 00:50 ترکیب کردن مواد 00:59 پخت شیرینی ها 02:15

همه توضیحات ...