کباب کوبیده مرغ - طرز تهیه کوبیده مرغ | کوبیده مرغ مجلسی - آشپزی آسان

1,283 بازدید
بیشتر
آشپزی با فرزانه پناهی
آشپزی با فرزانه پناهی
مواد لازم سینه مرغ با فیله ۱کیلو باید چرخ بشه هر ۱ کیلوگرم گوشت ۳۰۰ گرم پیاز فلفل سیاه ۵ گرم برای ۱کیلو پودر سیر ۱ قاشق غذاخوری ...
مواد لازم سینه مرغ با فیله ۱کیلو باید چرخ بشه هر ۱ کیلوگرم گوشت ۳۰۰ گرم پیاز فلفل سیاه ۵ گرم برای ۱کیلو پودر سیر ۱ قاشق غذاخوری اصلا از سیر تازه استفاده نشود جوز هندی نصف آن رنده شود فلفل قرمز نصف قاشق چایخوری نمک ۱ قاشق مزباخوری آخر هم تست شود آویشن۱ قاشق غذاخوری سر صاف زعفران غلیظ ۱ قاشق غذاخوری طرز تهیه: مرغ را بعد از شستن بزارید خنک بشه بعد چرخ کرده وپیاز را هم بعد از رنده کردن ۱ ساعت حتما تو یخچال بگذارید بعد داخل صافی بگذارید آبش را بگیرید تقریبا ۵ درصد پیاز آب داشته باشد بعد وزن کرده هر ۱کیلو گوشت ۳۰۰ گرم پیاز لازم داره وروی گوشت مرغ میریزیم وادویه ها را هم اضافه کرد وکاملا ورز داده حدود ۶ تا ۷ دقیقه کافیه بعد داخل یخچال استراحت داده یک ساعت یا بیشتر ونیم ساعت هم کوشت مرغ را داخل فریزر قرار بدید که کاملا گوشت سرد بشه وچسبنده وکنار دستتون هم آب جوشیده داغ قرار بدید که آب دست می گویند وگلوله ای به اندازه سیب یا پرتقال برداشته وبه شکل استوانه در آورده وداخل سیخ طبق فیلم وبه طرف پایین هدایت ومرتب کف دست را با آب داغ خیس کرده وکباب را صاف کرده وبعد با دست مدل داده منقل راخوب داغ کرده بعد حرارت کم باشه وهر ده ثانیه اول مرتب برمیگردونیم که کباب روسیخ بمونه بعد باخیال راحت دوطرف را کباب کنیدوآخر سس کره وزعفران وآب لیمو را درست کرده وآخر روش بابرس مالیده نکته نیم ساعت تو فریزر باشد ️نوش جونتون️

همه توضیحات ...