قورمه سبزی با سبزی خشک

Samaneh.shokoufian
Samaneh.shokoufian
خواندن کپشن از واجباته ما ايرانی ها هر کحای دنیا هم که باشیم عاشق قرمه سبزی های خودمونیم. @samaneh.shokoufian @samaneh.shokoufia ...
خواندن کپشن از واجباته ما ايرانی ها هر کحای دنیا هم که باشیم عاشق قرمه سبزی های خودمونیم. @samaneh.shokoufian @samaneh.shokoufian ️ مواد لازم برای 4 نفر پیاز 1 عدد روغن 5 ق غ سبزی خشک قرمه 100 گرم لوبیا قرمز یا چیتی 200 گرم رب انار 1 ق غ ادویه قورمه 1 ق چ شنبلیله خشک 1 ق غ عصاره قلم 50 گرم(قابل حذف) لیمو ببری یا عمانی 1 عدد مراحل طبق ویدیو پیش برین #سبزی خشک حتما سنگ شور کنین از گوشت با درصد کم چربی استفاده کنین برای #خورشت جا افتاده حتما از هر دو نوع سبزی تازه و خشک استفاده شود لیمو ببری نیازی به گرفتن تلخی نداره ولی #لیمو عمانی رو حتما داخل اب گرم یه ساعت خیس کنین تا تلخیش گرفته شه بعد داخل خورشت بندازین لیمو و #نمک 1 ساعت نهایی به خورشت اضافه بشه برگ خشک شنبلیله که داخل #روغن داغ کردین رنگ و عطر بی نظیری به خورشت میده رب انار قابل حذفه ولی باشه رنگ خورش تیره تر میشه سبزی خورشت تا جایی تفت بخوره که رو به سیاهی بزنه نه خیلی زیاد که بسوزه خورش تلخ میشه برای خورشت جا افتاده حتما تمام مواد تفت بخورن که با مدت زمان زیاد تو پخت له نشن قرمه سبزی هر چی بیشتر رو حرارت کم باشه جا افتاده تر میشه این #قرمه من حدودا 12 ساعت رو حرارت خیلی کم بود بهتره از هر دو نوع #لوبیا قرمز و چیتی استفاده بشه که حدودا 12 ساعت خیس خورده لوبیا قرمز باعث خورشنگ شدن خورش میشه اما لوبیا یتی خورشت لعاب دار تر میکنه حتما نیم ساعت قبل سرو حرارت خورشت خاموش کنین کپی با ذکر منبع بلامانع است اگه از هشتگ و اکسپلور این پست میبینی ممنون میشم منو همراهی کنی کلی خوشمزه جات سه سوته داریم من سمانه ام کدبانوی خونه خودم دارم تلاش میکنم تو هم کدبانوی خونه خودت باشی @samaneh.shokoufian

همه توضیحات ...