کوبیده مرغ تابه ای

آشپزی با پریسا
آشپزی با پریسا
#کوبیده_مرغ_تابه_ای_پریسا مواد مورد نیاز : ️ران و سینه مرغ و کمی دنبه چرخ شده ۴۰۰ گرم ️پیاز کوچک رنده شده ۱ عدد(من با آب پیا ...
#کوبیده_مرغ_تابه_ای_پریسا مواد مورد نیاز : ️ران و سینه مرغ و کمی دنبه چرخ شده ۴۰۰ گرم ️پیاز کوچک رنده شده ۱ عدد(من با آب پیاز میریزم داخل مرغ) ️نمک،فلفل،زردچوبه،کاری،ادویه مخصوص مرغ،پودر سیر،پودر پیاز،پاپریکا،پول بیبر،زعفران دم کرده ️کره آب شده(برای رومال زدن کوبیده ها) #کوبیده_مرغ_تابه_ای دستور : مرغ چرخ شده را به همراه مواد بالا خوب مخلوط میکنیم .در یخچال استراحت میدهیم(بدون استراحت هم میشه ولی بدین عالیه).بعد به شکل دلخواه خودتون سرخ کنید. من از کباب زن دستی استفاده کردم شما میتونید توی ماهیتابه پهن کنید وقتی خودش رو گرفت با کفگیر برش بزنید و بزارید یک طرف سرخ بشه و برگردونید و طرف دیگه رو سرخ کنید یا تو کیسه فریزر بریزید و صاف کنید و برش بزنید و به ظرف مورد نظرتون سرخ کنید نکته مهم به هیچ عنوان درب ماهیتابه رو نزارید. شعله رو به زیاد باشه تا زود آب اضافی مرغ کشیده بشه تا سفت نشه. زیاد هم سرخ نکنید که سفت بشه. ترکیب ران و سینه مرغ و خیلی کم دنبه عالیه . ریختن آب پیاز کاملا سلیقه ایست،چون باعث میشه بافت مرغ نرم تر بشه اگر خیلی نرم بود کمی آرد بزنید یا اصلا آب پیاز رو نریزید. وقتی سرخ شدن برای خوش رنگ تر شدن و خوش طعم شدن رومال کره آب شده و زعفران بزنید. نوش جان

همه توضیحات ...