طرز تهیه ماقوت زعفرانی/دسر مناسب برای افطار و ماه رمضان

آشپز رنگی
آشپز رنگی
1.3 هزار بار بازدید - پارسال - ماقوت یکی از انواع دسرهای
ماقوت یکی از انواع دسرهای خوشمزه و سنتی است و معمولاً برای ماه رمضان تهیه می شود که در تهیه آن می توان به جای آب از شیر استفاده کنید. و در تمام طول مدت پخت ،حرارت را کم کنید و مایه ماقوت را به آرامی هم بزنید در این صورت هم بافت خوبی خواهد داشت و هم طعم آن خوشمزه خواهد شد. زعفران دم کرده نشاسته گلاب کره شکر هل آب
پارسال در تاریخ 1401/11/04 منتشر شده است.
1,374 بـار بازدید شده
... بیشتر