طرز تهیه ماقوت زعفرانی/دسر مناسب برای افطار و ماه رمضان
1.3 هزار بار بازدید -
پارسال
-
ماقوت یکی از انواع دسرهای
ماقوت یکی از انواع دسرهای خوشمزه و سنتی است و معمولاً برای ماه رمضان تهیه می شود که در تهیه آن می توان به جای آب از شیر استفاده کنید. و در تمام طول مدت پخت ،حرارت را کم کنید و مایه ماقوت را به آرامی هم بزنید در این صورت هم بافت خوبی خواهد داشت و هم طعم آن خوشمزه خواهد شد.
زعفران دم کرده
نشاسته
گلاب
کره
شکر
هل
آب
پارسال
در تاریخ 1401/11/04 منتشر شده
است.
1,374
بـار بازدید شده