تولید علوفه - هیدروپونیک

گروه خانواده فراهانی
گروه خانواده فراهانی
2.5 هزار بار بازدید - پارسال - تولید علوفه به روش هیدروپونیک
تولید علوفه به روش هیدروپونیک یک روند نسبتا جدید است که از دهه 1930 آغاز شده است. رشد هیدروپونیک علوفه مزایای متعددی دارد که بعدا مورد بحث قرار خواهیم داد. و کیفیت آن بالا است. رایج­ترین محصول جوانه جو است؛ با این حال، یونجه، شبدر، ذرت، گندم، جو، سورگوم و یولاف نیز استفاده می­شود. به طور معمول، دانه در یک کانال بلند و مرطوب نگه داشته می­شود. در طول چند روز جوانه زده و در یک هفته یا بیشتر اندازه آن به 12.5 تا 20 سانتیمتر می­رسد. وقتی که اندازه علوفه به مقدار مورد نظر رسید از سطح خاک برش داده می­شود. از شاخ و برگ سبز برای تغذیه حیوانات استفاده می­شود. مزایای رشد علوفه این است که نیازی به زمین بزرگ نداشته و شما می­توانید با کمترین مصرف مواد مغذی علوفه تازه را تولید کنید. بازیابی آب همیشه بهترین روش نیست، زیرا دانه­ ها قند در آن وجود داشته و خیلی سریع آلوده می­شود. از آب آن می­توان برای اهداف دیگر نظیر تغذیه حیوانات یا آبیاری باغ و چمن استفاده کرد.
پارسال در تاریخ 1401/11/30 منتشر شده است.
2,555 بـار بازدید شده
... بیشتر