طرز تهیه خورشت خلال به سبک کرمانشاه با (تمام نکات و ترفندهای پخت)/خورشت خلال

آشپزی با یلدا (Ashpazi Ba yalda)
آشپزی با یلدا (Ashpazi Ba yalda)
29 هزار بار بازدید - پارسال - خورش خلال بادام یک غذای
خورش خلال بادام یک غذای کردی است که در مناطق کردنشین به خصوص کرمانشاه پخته می‌شود این خورش از بادام‌های خلال شده به همراه گوشت، زرشک سیاه، زعفران، گلاب، دارچین و لیمو عمانی تهیه می‌شود و کرمانشاهی‌ها در تهیه آن از روغن کرمانشاهی استفاده می‌کنند. دوستان عزیز مراحل پخت خورشت خلال رو به طور کامل نکته به نکته با تمام جزئیات داخل ویدیو توضیح دادم https://www.aparat.com/v/9mpXP
پارسال در تاریخ 1402/01/25 منتشر شده است.
29,057 بـار بازدید شده
... بیشتر