آموزش شیرینی ترد خانگی

لرنیو
لرنیو
مواد موذد نیاز: خمیر - 400 گرم آرد نرم (آرد همه منظوره موجود) - 52 گرم، 1 تخم مرغ - 20 گرم (2 قاشق غذاخوری) شکر - 2 گرم ...
مواد موذد نیاز: خمیر - 400 گرم آرد نرم (آرد همه منظوره موجود) - 52 گرم، 1 تخم مرغ - 20 گرم (2 قاشق غذاخوری) شکر - 2 گرم (0.5 قاشق چایخوری) نمک - 2 گرم (1 قاشق چایخوری) بکینگ پودر (قابل حذف) - 140 میلی لیتر آب - 80 گرم کره بدون نمک ذوب شده شربت - شکر 170 گرم - 25 گرم (1.5 قاشق غذاخوری) عسل - 100 میلی لیتر آب نکته - امکان پخت در فر یا سرخ کن وجود دارد اما بافت آن متفاوت است. (بافت سخت تر) -حدود 3 تا 4 روز در یخچال قابل نگهداری است و بیشتر از آن قبل از سرو در یخچال نگهداری کنید. - اگر بیکینگ پودر اضافه کنید، سطح را کمی پف می کند تا تردتر شود. اما حتی اگر آن را نگذارید، باز هم ترد است، بنابراین اگر نگذارید، می توانید آن را حذف کنید.

همه توضیحات ...