آموزش ته چین فیروزکوهی با تمام نکات خوشمزه و لذیذ

1,661 بازدید
بیشتر
آشپزی با نرگس
آشپزی با نرگس
#ته_چین_فیروزکوهی مواد لازم: گوشت گوسفندی ۱ کیلو پیاز ۱ عدد سیر ۲ حبه نمک،فلفل، زردچوبه، دارچین  به میزان لازم آب ۲ لیوان ...
#ته_چین_فیروزکوهی مواد لازم: گوشت گوسفندی ۱ کیلو پیاز ۱ عدد سیر ۲ حبه نمک،فلفل، زردچوبه، دارچین  به میزان لازم آب ۲ لیوان برنج ۳ لیوان سبزی پلویی خشک نصف لیوان(تره،جعفری، گشنیز، شنبلیله، شوید) سیب زمینی برای ته دیگ زعفران به میزان لازم آلو بخارا ۱ مشت لبو خام ۱ عدد طرز تهیه: داخل تابه، پیاز خلالی شده بریزید.گوشت ،سیر،نمک و ادویه ها را اضافه کنید. دو لیوان آب بریزید. در تابه را بزارید و به مدت ۱ ساعت بپزید تا نیم پز بشه. داخل قابلمه آب و مقداری نمک بریزید.روی حرارت بزارید تا بجوش بیاد.برنج را اضافه کنید. بعداز ۳ دقیقه برنج را آبکشی کنید. در واقع برنج را زنده تر آبکشی کنید،چون می‌خواهیم موقع دم کشیدن برنج،از آب گوشت استفاده کنیم.اگربرنج را نرم آبکشی کنید،شفته می‌شود.یک دقیقه قبل آبکشی، سبزی خشک اضافه کنید. داخل قابلمه روغن بیشتری بریزید.مقداری زعفران بریزید.سیب زمینی ورقه ای بزارید. نصف از برنج آبکشی بریزید.گوشت نیم پز شده را بزارید. روی گوشت نمک بریزید.آلو بخارا و لبوی خام حلقه ای شده را بزارید. مابقی برنج را روش بریزید. به اندازه ۱ لیوان از آبگوشت، روی برنج بریزید. اگر تمایل داشتید روی برنج مقداری کره یا روغن بریزید. دم کنی بزارید. با حرارت کم به مدت ۲ ساعت بپزید. لینک کانال تلگرامی ما https://t.me/ashpazibanarges20 لینک اینستاگرام آشپزی با نرگس http://instagram.com/ashpazi_ba_narges20 عزیزای دلم،برای تماشای کلیپ های آشپزیم در یوتیوب ،بزنید روی این لینک https://youtube.com/@ashpazinarges1017 برای تماشای کلیپ های آشپزیم با حجم خیلی کم ،در صفحه آپارات،همین الان بزن رو لینک و ببین https://www.aparat.com/ashpazinarges‌ دوستای عزیزم،ممنون میشم  به لینک  کانال آشپزیم در روبیکا بپیوندید و عضو بشید https://rubika.ir/ashpazinarges20‌ ‌

همه توضیحات ...