آموزش 2 مدل کلوچه فومن [ گردویی و نارگیلی ]

آشپزی با ماهپری
آشپزی با ماهپری
کلوچه فومن یه کلوچه با تمام نکات ، خوشمزه و راحت درستش کن و از خوردنش لذت ببر ️️️️مواد لازم: آرد 350 گرم (کم کم اضافه کنید) ...
کلوچه فومن یه کلوچه با تمام نکات ، خوشمزه و راحت درستش کن و از خوردنش لذت ببر ️️️️مواد لازم: آرد 350 گرم (کم کم اضافه کنید) تخم مرغ  1  عدد وانیل  1/4 ق چ نمک 1/2 ق چ روغن مایع 3 ق غ شیر ولرم 1/2 پ خمیر مایع  1 ق غ شکر خمیر مایع 1 ق غ شکر[ برای داخل خمیر] 4 ق غ کره هم دما محیط 50 گرم ️️️مواد میانی: گردو نیمه پودر شده  2 ق غ نارگیل  2 ق غ پودر دارچین  1 ق چ پودر هل 1/2 ق چ جوز هندی 1/4 ق چ کره  50 گرم گلاب 4 ق غ روغن مایع 3 ق غ آرد تفت داده شده 120 گرم آرد را 20 دقیقه تفت بدهید نباید رنگ آرد تغییر کند. تمامی مواد را نصف کنید و به گردو و نارگیل جداگانه اضافه کنید تا خمیر منسجمی حاصل شود اگر خمیری نشد مقداری گلاب بیشتر اضافه کنید. ️️️رومال: زعفران 2 ق چ زرده تخم مرغ 1 عدد تخم خرفه  مقداری طرز تهیه: ابتدا خمیر مایع +  یک قاشق شکر و شیر ولرم را ترکیب کنید تا به عمل بیاد. کره و مابقی شکر را با لیسک مخلوط سپس تخم مرغ و وانیل و نمک را اضافه کنید هم بزنید آرد را کم کم اضافه کنید و در اخر روغن را اضافه و 10 دقیقه ورز بدهید و روشو بپوشانید تا خمیر حجمش 2  برابر شه. ️️️پف خمیر را بگیرید تو دستتون خمیر را باز کنید و مواد میانی بزارید بپیچید مهر را بزنید به آرد و روی خمیر فشار بدین و با چاقو دور خمیر را ببرید. رو مال بزنید بزارید داخل فر دمای 200 درجه حدود 15_20 دقیقه نکات: ️️در آخر روش را گریل کنید. ️️خط چاقو را عمیق ببرید تا بعد پخت شکل گل به خودش بگیره  اگر عمیق نباشه تو مراحل پخت خمیر پف می‌کند و دیگه شبیه گل نمی‌شود ️️ اگر کلوچه یکسان میخواید مواد میانی و خمیر را وزن کنید و تقسیم کنید. ️️بعد پخت تو ظرف دربسته نگهداری کنید نکات: ۱_ خط های چاقو را عمیق بزنید تا بعد پخت هم شکل ظاهریش حفظ شه و هم بعد پخت کلوچه پف نکنه. ۲_بعد پخت میتوانید چند دقیقه روی کلوچه را گریل کنید. ۳_اگر مواد میانی حالت خمیری نگرفت یه مقدار کم گلاب اضافه کنید

همه توضیحات ...