من خیلی وقته دنبال این دستور غذا میگردم! آموزش پخت خوشمزه ترین کیک!

⭐️ دنیای سرگرمی کودک ⭐️
⭐️ دنیای سرگرمی کودک ⭐️
من خیلی وقته دنبال این دستور غذا میگردم! کسی این دستور غذا رو میدونه؟ خوشمزه ترین کیک! یک دسر لطیف، سبک و مطبوع که در دهان شما ...
من خیلی وقته دنبال این دستور غذا میگردم! کسی این دستور غذا رو میدونه؟ خوشمزه ترین کیک! یک دسر لطیف، سبک و مطبوع که در دهان شما آب می شود! دسری که همه را به وجد خواهد آورد، ساده و خوشمزه. این دسر لطیف، سبک و پف دار را درست کنید تا خانواده شما آن را دوست داشته باشند. آنها را با نتیجه غافلگیر کنید! طرز تهیه یک دسر لطیف، سبک و پف دار برای چای. سریع و خوشمزه! دسری که از محصولات ساده درست می شود! یک دستور پخت شیرین برای کل خانواده! ◄ دستور پخت و مواد اولیه: سفیده تخم مرغ 6 عدد 190 گرم. (اندازه M) دمای اتاق. هم بزنید تا کف تشکیل شود. شکر وانیلی 8-10 گرم. 250 گرم پودر قند را به صورت تکه تکه اضافه کنید. 20 دقیقه بزنید. 1 قاشق چایخوری آب لیمو و 20 گرم نشاسته ذرت اضافه کنید. با همزن با سرعت کم به مدت 20-30 ثانیه هم بزنید. به دو قسمت تقسیم کنید. 2 قالب 19-20 سانتی متر. به طور مساوی پهن کنید و 1 سانتی متر از قالب عقب بکشید. بادام پرک شده در فر از قبل گرم شده با دمای 150 درجه سانتیگراد به مدت 35-40 دقیقه بپزید. 150 گرم توت فرنگی. 1 قاشق چایخوری شکر. 2 قاشق چایخوری نشاسته ذرت. چند دقیقه بپزید تا غلیظ شود. ماسکارپونه 500 گرم. پودر قند 50 گرم. 100 گرم خامه (33 -36٪). 1-2 دقیقه بزنید. به مدت 1-2 ساعت در یخچال قرار دهید. آیا دستور پخت را دوست دارید لطفا در نظرات بنویسید خیلی ممنون! ممنون که ویدیوی من را تا آخر تماشا کردید! نوش جان! ======= از اینکه با من همراهین بینهایت سپاسگزارم. لطفا ویدئوهای دیگه مارو هم ببینید. کانال بیاتوزندگی رو لطفا دنبال کنید. ======================== هزاران دستور پخت غذا، شیرینی، کیک، دسر و... همه و همه در سایت "بیاتوزندگی": https://bia2zendegi.ir اگه اهل آشپزی و امتحان غذاهای مختلف هستی حتما به سایتمون یه سری بزن! =====

همه توضیحات ...