آموزش آشپزی کوکو دال عدس
دال عدس یکی از حبوبات با طعم و خواص خاص است که متاسفانه هنوز بسیاری آن را نمی شناسند.
دانه های قرمز دال عدس از عدس معمولی کوچکتر است و در غذاهای زیادی مانند غذاهای تند خوزستانی، کوکو دال عدس، کوفته، سوپ و خورشت کاربرد داره.
دال عدس به عنوان یک صبحانه مغذی انرژی روزانه را تامین می کند. غذای کاملی برای ناهار و شام است، و همچنین قبل از فعالیت ورزشی می تواند به عنوان غذایی پرکالری باشد.
طرز تهیه کوکو دال عدس تقدیم شما
https://hoomsa.com/masoor-dal/
راه های ارتباطی با شرکت صنایع غذایی هومسا:
www.hoomsa.com ----- 02175038370 ----- 09127594183
صفحه رسمی صنایع غذایی هومسا در اینستاگرام hoomsafood
همه توضیحات ...