آموزش درست کردن جوجه کباب زعفرانی در طبیعت

18,021 بازدید
بیشتر
آشپزی با بهنام رستمی
آشپزی با بهنام رستمی
مگه میشه سیزده بدر کباب نخورد؟ اصلا سیزده بدر و طبیعت رفتن لذتش به کباب بازیه و دور هم جوجه و گوشت کباب کردن. واسه همین امروز می ...
مگه میشه سیزده بدر کباب نخورد؟ اصلا سیزده بدر و طبیعت رفتن لذتش به کباب بازیه و دور هم جوجه و گوشت کباب کردن. واسه همین امروز میخوام مزه دار کردن جوجه برای درست کردن یه جوجه کباب خوشمزه ی زعفرونی رو بهتون یاد بدم. اگه میتونین از شب قبل جوجه ها رو مزه دار کنین تا خیلی بهتر و خوشمزه تر بشن. مقدار مواد لازم برای جوجه کباب زعفرانی به سبک رستورانی برای دو نفر: سینه ی مرغ: یک عدد زعفران غلیظ: 2 قاشق غذاخوری پیازمتوسط : یک عدد فلفل دلمه ای کوچک : یک عدد نمک: یک قاشق چایخوری فلفل قرمز: نصف قاشق چایخوری آویشن: نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه : یک قاشق چایخوری لیموترش: یک عدد خامه : یک قاشق غذاخوری روغن زیتون : 2 قاشق غذاخوری میتونین برای مزه دار کردن سینه ی مرغ از یک قاشق سس خردل و نصف قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز هم استفاده کنین. این آموزش جوجه کباب زعفرانی بود ولی اگه فرصت بشه قصد دارم تا قبل از 13 بدر یه مدل جوجه کباب بهتون یاد بدن که خودم همیشه به همون روش کباب درست میکنم و طعمش بی نظیره. مرسی از همراهی و حمایتتون دوستتون دارم بهنام رستمی #جوجه_کباب #جوجه_کباب_زعفرانی #آموزش_جوجه_کباب

همه توضیحات ...