آموزش ماهیچه پلو
555 بار بازدید -
3 سال پیش
-
ماهیچه پلو زعفرانی تنوری پز.،
ماهیچه پلو زعفرانی تنوری پز.، غذایی با طعمی دیوانه کننده و شگفت انگیز وبسیار لذیذ و خوشمزه.
مواد لازم ؛
برای وعده غذایی 3 نفره ما
3 عدد ساقه گوسفندی
نمک سنگی ، فلفل سیاه و آویشن
برای پلو ؛
برنج 1 فنجان
2 لیوان آب
4-5 قاشق غذاخوری روغن
1 قاشق چایخوری کره
1 قاشق غذاخوری مویز
1 قاشق چایخوری زردچوبه
1 قاشق چایخوری نمک
برای پیچاندن ساقه ها
کاغذ روغنی و فویل آلومینیومی
در صورت امکان ماهیچه ها را در تابه چدنی یا در تابه نچسب با ته ضخیم ببندیم. سپس آن را با کاغذ روغنی و سپس با چاشنی در فویل بپیچید. اجازه دهید آن را در فر با دمای 190 درجه به مدت 1.5 ساعت بپزیم و سپس آن را بیرون بیاوریم. بیایید آن را از فویل و کاغذ روغنی تمیز کنیم و دوباره بپزیم ، 20 دقیقه دیگر اینطور سرخ کنید و با برنج شکم دار سرو کنید. شما می توانید هر چیزی را که می خواهید با آن بسازید خوشا به حال همه کسانی که آن را امتحان می کنند .
3 سال پیش
در تاریخ 1400/07/24 منتشر شده
است.
555
بـار بازدید شده