آموزش کامل نکات ته چین مجلسی خوشرنگ با بهنام رستمی

آشپزی با بهنام رستمی
آشپزی با بهنام رستمی
6.6 هزار بار بازدید - 5 ماه پیش - تا حالا شده وقتی تهچین
تا حالا شده وقتی تهچین درست میکنی همه بگن: بابا تو دیگه کی هستی؟ دست شیطونو بستی؟! امروز میخوام بهتون این قول رو بدم که با درست کردن این ته چین مرغ و بادمجون میتونین دل همه رو ببرین البته به شرط اینکه این پست رو لایک کنی هااا وگرنه تهچین‌تون اصلا خوشمزه نمیشه مقدار مواد لازم برای سه الی چهار نفر: سینه مرغ یک عدد نمک و فلفل سیاه و زعفران و روغن کنجد هویج یک عدد فلفل دلمه ای کوچک ۱ عدد سیر دو حبه برگ بو یک عدد آب جوش یک لیوان + برنج ۳ پیمانه ماست چکیده: سه قاشق غذاخوری آب نصف لیمو ترش زرده تخم مرغ: ۳ عدد سفیده تخم مرغ: یک عدد گلاب : ۱ قاشق غذاخوری نمک و فلفل سیاه زعفران به مقدار دلخواه روغن کنجد یک قاشق غذاخوری بادمجان سه عدد کره: ۲۰ گرم زرشک سه قاشق غذاخوری نکات مهم: ۱) برای اینکه بادمجونا تلخی نداشته باشن و روغن خیلی کمی جذب کنن اونها رو نیم ساعت الی یک ساعت توی آب نمک بذارین و بعد بشورین و خشکشون کنید و توی روغن سرخشون کنید. ۲) برنج رو هم وقتی آبکش کنید که شصت درصد پخته باشه و به اصطلاح کمی دون برش دارین. ۳) زرده ی تخم مرغ رو حسابی هم بزنین چون اینکار بوش رو از بین میبره، فلفل سیاه هم توی گرفتن بوی زهمش کمک میکنه و در آخر چند قطره آب لیموترش کلاً خیالتون رو بابت بوی زهم تخم مرغ راحت میکنه️ شما چه مدل ته‌چینی رو بیشتر دوست دارین؟ گوشت یا مرغ یا بدون گوشت و مرغ؟
5 ماه پیش در تاریخ 1402/11/03 منتشر شده است.
6,672 بـار بازدید شده
... بیشتر