دستور پخت بسبوسا! دسر عربی مناسب خانواده و مهمانی های خانوادگی

⭐️ دنیای سرگرمی کودک ⭐️
⭐️ دنیای سرگرمی کودک ⭐️
621 بار بازدید - 2 سال پیش - مواد لازم: یک و نیم
مواد لازم: یک و نیم فنجان بلغور درشت (250 گرم) یک و نیم فنجان بلغور ریز (250 گرم) یک قاشق غذاخوری نارگیل (15 گرم) یک نمک پاشیدن شکر سه چهارم فنجان (180 گرم) سه چهارم فنجان شیر (200 میلی لیتر) نصف فنجان کره یا قیمه (120 گرم) سه چهارم فنجان عسل (60 گرم) یک قاشق غذاخوری وانیل بادام برای تزئین برای شربت: شکر یک و نیم پیمانه (340 گرم) یک و نیم فنجان آب (350 گرم) یک قاشق چایخوری آب لیمو یک قاشق چایخوری وانیل دستورالعمل گام به گام: فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (180 درجه سانتیگراد) فقط با شعله پایین گرم کنید. در یک کاسه، بلغور درشت و ریز، نارگیل و نمک را با هم مخلوط کنید. در یک قابلمه کوچک شکر، شیر، کره یا قیمه، عسل و وانیل را با هم مخلوط کنید. مخلوط را به مدت 3 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید و هر از گاهی هم بزنید تا شکر حل شود و مخلوط به خوبی مخلوط شود. مواد مایع را داخل مواد خشک بریزید و خوب مخلوط کنید. یک تابه فر را با کره یا روغن ذوب شده چرب کنید. دست ها را خیس کنید و خمیر را به طور مساوی در تابه پخش کنید و لبه ها را صاف کنید. خمیر را به شکل دلخواه برش بزنید و با بادام تزئین کنید. قالب را در فر از قبل گرم شده در طبقه وسط قرار دهید و به مدت تقریبی 30 دقیقه یا تا زمانی که لبه های آن قهوه ای طلایی شود بپزید. در حالی که باسبوسا در حال پخت است، شربت را درست کنید. در قابلمه ای شکر، آب و آبلیمو را با هم مخلوط کنید. مخلوط را روی حرارت متوسط به جوش آورده و هر از گاهی هم بزنید و به مدت 6 دقیقه بپزید. از روی حرارت بردارید و وانیل را اضافه کنید. وقتی پخت بابوسا تمام شد، جوجه گوشتی را روشن کنید و آن را از بالا گرم کنید تا طلایی رنگ شود. رنگ مورد نظر در کل قهوه ای طلایی است. نیمی از شربت داغ را روی بابوزه داغ بریزید و بگذارید خیس بخورد چند دقیقه صبر کنید سپس بقیه شربت را روی بابوزه بریزید. قبل از سرو اجازه دهید باسبوسا در دمای اتاق خنک شود و لذت ببرید!
2 سال پیش در تاریخ 1402/01/04 منتشر شده است.
621 بـار بازدید شده
... بیشتر