آنباکسینگ و پخت نودل مرگ/ تندترین نودل دنیا/ نودل کره ای/ تری اسپایسی/نودل جهنمی

AREZOO TIME
AREZOO TIME
28.6 هزار بار بازدید - 3 سال پیش - شما تست کردین این نودل
شما تست کردین این نودل رو؟ یا دوست دارین تست کنین؟ از سایت خودمون میتونین این نودل رو تهیه کنین (پایینتر لینکشو گذاشتم) راستی اگه پست چالش نودل من و شاهین رو ندیدین حتما ببینین که چه بلایی سرمون اومد ( پست قبلی ) این نودل خییییلی تنده! آتیشه آتیش!!! اصلا یه چیزی میگم یه چیزی میشنوین! این نودل انقدرررر تنده که اصلا پیشنهاد نمیکنم تستش کنین ولی اگه میخواین خودتون رو به چالش بکشین بسم الله... لایک یادتون نره ️ این نودل ها و کلی محصول کره ای و تایلندی و چینی و ژاپنی و... رو میتونین از سایت خودمون سفارش بدین:) اینم لینک سایت https://arezoo-market.ir روی لینک کلیک کنید همچنین برای خرید قارچ انوکی، خرید آرد موچی (آرد گلوتینوس)، خرید دوکبوکی، خرید نشاسته تاپیوکا، خرید نودل کُره ای مثل نودل مرگ و کربونارا و جاجانگ و ... و کلی محصول و مواد غذایی کره ای و تایلندی و ... پیج اینستاگرام آرزو مارکت رو فالو کنین طرز تهیه ‌ 2 لیوان آب رو بذارین جوش بیاد نودل رو بذارین توش وقتی یه کم نرم شد همش بزنین تا همه نودل یه دست پخته شه حدود 7 دقیقه پختش طول میکشه تهش باید یه ذره آب بمونه خاموشش کنین و ادویه و سسش رو اضافه کنین دیگه نودلتون آماده س! من چون میخواستم یه کم خوشرنگتر بشه یه کم دیگه روی حرارت چرخوندمش ولی شما اگه میخواین آبدار باشه دیگه حرارتش ندین آنباکسینگ 00:00 پخت 00:12
3 سال پیش در تاریخ 1400/08/30 منتشر شده است.
28,647 بـار بازدید شده
... بیشتر