طرز تهیه مربای هویج بدون شکرک!

38 بازدید
بیشتر
آموزش آشپزی حرفه ای
آموزش آشپزی حرفه ای
مواد لازم برای تهیه مربای هویج : هویج : یک کیلو شکر : یک کیلو آب : یک و نیم لیوان هل : پنج عدد چوب دارچین : یک عدد جوهر لیمو : ...
مواد لازم برای تهیه مربای هویج : هویج : یک کیلو شکر : یک کیلو آب : یک و نیم لیوان هل : پنج عدد چوب دارچین : یک عدد جوهر لیمو : نوک قاشق چای خوری نکته ها : مربا حتما یک ساعت با شعله کم پخته شود و کف روی آن گرفته شود در هنگام پخت مربا دور آن میچسبه این قسمت رو که چسبیده هرگز قاطی مربا نکنید! بعداز خنک شدن مربا آن را داخل ظرف بریزید هر موقع که سرد شد داغ نباشه! یک ربع آخر پخت دارچین جوهر لیمو و هل را اضافه کنید جوهر لیمو برای جلوگیری از شکرک زدن استفاده میشود و میشود بجای جوهر لیمو میتوان از آب لیمو هم استفاده کرد.

همه توضیحات ...