بشقاب جانبو - خورش هویج (غذای بومی تبریز)

6,462 بازدید
بیشتر
فروشگاه های زنجیره ای جانبو
فروشگاه های زنجیره ای جانبو
خورش هویج یکی از غذاهای اصیل تبریز هست. این پست رو سیو کنین تا هر موقع که خواستین خورش هویج رو درست کنین و نوش جان کنین. مواد لا ...
خورش هویج یکی از غذاهای اصیل تبریز هست. این پست رو سیو کنین تا هر موقع که خواستین خورش هویج رو درست کنین و نوش جان کنین. مواد لازم: گوشت خورشتی 400 گرم هویج 5 عدد پیاز 1 عدد آلو خورشتی به میزان لازم زعفران دم کرده 1 ق غ نمک،فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم آبلیمو یا آبغوره به میزان دلخواه طرز تهیه: اول پیازها رو بصورت نگینی خرد کنین و به همراه کمی روغن خوب تفت بدین تا پیاز سبک بشه، بعد زردچوبه رو اضافه کنین و کمی تفت بدین . تو این مرحله گوشت خورشتی رو اضافه کنین و تفت بدین تا رنگ گوشت تغییر کنه و در آخر 4 لیوان آب جوش رو به موادتون اضافه کنین و اجازه بدین با شعله ملایم بپزه. تو یه قابلمه جدا آلو خورشتی هاتون رو که از قبل خیس کردین بریزین، کمی تفت بدین و آب جوش رو بهش اضافه کنین و اجازه بدین آلوها هم جدا بپزه. تا گوشت و آلوهاتون می‌پزه هویج ها رو بصورت خلالی و نازک خرد کنین و با کمی روغن تفت بدین تا کمی سرخ بشن، آب گوشتی که پختین رو بهش اضافه کنین و اجازه بدین با شعله ملایم کمی هویج‌ها بپزن و آب خورش اندازه بشه. بعد زعفران دم کرده، گوشت پخته شده و آلو خورشتی رو به همراه نمک، فلفل و کمی آبغوره به خورش اضافه کنین و با شعله کم بذارین چند دقیقه باهم بپزن. خورش هویج شما آمادهست، می‌تونین با یه پلو زعفرونی به همراه ماست و سبزی و دوغ این غذا رو نوش جان کنین. یادتون باشه بیشتر مواد اولیه این خورش رو می‌تونین از جانبو تهیه کنین شما چندتا از غذاهای محلی تبریز رو می‌شناسین و امتحان کردین؟

همه توضیحات ...