شیرینی نان برنجی کرمانشاهی - طرز تهیه شیرینی برنجی زعفرانی با فرزانه پناهی ️

2,449 بازدید
بیشتر
آشپزی با فرزانه پناهی
آشپزی با فرزانه پناهی
شیرینی نان برنجی کرمانشاهی - طرز تهیه شیرینی برنجی زعفرانی با فرزانه پناهی ️ سلام به دوستای گلم سال نو مبارک شیرینی برنجی با را ...
شیرینی نان برنجی کرمانشاهی - طرز تهیه شیرینی برنجی زعفرانی با فرزانه پناهی ️ سلام به دوستای گلم سال نو مبارک شیرینی برنجی با راحت ترین دستور وبدون استراحت درست میشه مواد لازم: آرد برنج ۲۵۰ گرم _ روغن جامد یا کره ۱۲۵ گرم _ پودر قند ۱۲۵ گرم تخم مرغ ۱ عدد _ گلاب ۲ تا۴ قاشق غذاخوری با احتیاط_ تخم خرفه برای تزیئن ️طرز تهیه روغن جامدیاکره را درظرفی ریخته وپودرقندراروش الک کرده وبعدباهمزن برقی زده میزنیم تاپوک وسفیدشودو سپس یک عدد تخم مرغ رااضافه کرده وبا همزن زده تا تاپوک و سفید شود سپس آردبرنج را که سه بار الک شده به مواد کم کم اضافه کرده و۳ قاشق گلاب را هم میریزیم وآردراهم کم کم میریزیم وهل را هم ریخته وخمیررا بادست کمی ورز داده وجمع کرده واگه سفت بودیک قاشق گلاب اضافه کرده اگرفرصت داشتید این خمیر راداخل نایلون گذاشته وبه مدت ۲۴ ساعت در محیط آشپزخانه ویک پارچه رویش قرار میدهیم واگر بعد از ۲۴ ساعت خمیر شل بود ۲ قاشق آرد گندم میریزیم وکمی خمیر را ورز داده واگر سفت بود ۱ قاشق گلاب میریزیم ولی من این خمیر را بدون استراحت درست میکنم وتو فیلم هم نشون دادم خمیر رادر کاسه جمع کرده وکمی ورز داده خمیر لطیف ونرمی بدست میایدو ومیتونیم نصف خمیر را هم زعفرانی کرد ودورنگ شیرینی داشته باشیم واز خمیر یک گلوله برداشته واگر خوب گرد شد وترک نداشت خمیررا گرد کرده ودر سینی فر چیده همه راواحتیاج به کاغذ روغنی ندارد واحتیاج به چرب کردن سینی هم نداردویک ظرف آردبرنج کناردستمان قرار میدهیم ومهر شیرینی برنجی را به آرد برنج زده وروی شیرینی مهر زده وهمه را آماده کرده ورویش تخم خرفه ریخته و به دوروش میشه آماده کرد روش اول با فرکه ازقبل بمدت یک ربع گرم کرده با درجه ۱۵۰ بمدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه فقط زیر شیرینی طلایی شد آماده است یکبارهم درفر رامیتونیدباز کنیددرشیرینی خشک ته شیرینی راببینیدویکبار سینی را بچرخونیم واز فر در آورده واصلا دست نمیزنیم چون خرد میشه بمدت چند ساعت بمونه بعد شیرینی رادر ظرف قرارمیدهیم روش دوم بدون فر: ️ تابه را روی حرارت کم گرم کرده وزیرش توری میزاریم ش را هم دم کنی گذاشته تا خوب گرم شود بعد شیرینی را کف تابه جیده درش را میگذاریم بمدت ۱۰ تا ۱۵دقیقه ته شیرینی طلایی شد آماده است زودتر نگاه میکنیم که نسوزد #شیرینی #شیرینی_عید_نوروز #اشپزی_خونگی #آشپزی_حرفه_ای #شیری

همه توضیحات ...