فینگرفود پوره سیب زمینی و قارچ / روژین تاک / آموزش آشپزی
مواد اولیه:
سس مایونز روژین : ۱ قاشق چای خوری
سیب زمینی متوسط : ۲ عدد
قارچ : ۲ عدد
فلفل دلمه ای کوچک : ۱ عدد
کره آب شده : ۱ قاشق غذا خوری
پیاز : ۱ عدد
روغن مایع : به مقدار لازم
نمک و فلفل و زرد چوبه : به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا سیب زمینی را میپزیم و با گوش کوب له میکنیم.
به پوره سیب زمینی سس مایونز کره و نمک وفلفل اضافه میکنیم.
روغن را در ماهیتابه ریخته و پیاز و فلفل دلمه و قارچ را با نمک و فلفل وزردچوبه تفت میدیم.
با دست از پوره سیب زمینی یه گلوله درست کرده و وسطش را با انگشت خالی میکنیم.(به طوری که پاره نشه و بشه مواد رو وسط بریزیم)
از موادی که آماده کردیم وسط سیب زمینی ها میریزیم.
با سبزیجات یا هرچی دوست داریم تزیین میکنیم.
Instagram: https://instagram.com/rojin.co , https://instagram.com/rojinrecipe
Telegram: https://t.me/rojin_co
Apparat : https://www.aparat.com/Rojintaak
Website: www://rojintaak.com
_
#روژین_تاک
#روژین
#کنسروروژین
#محصولات_غذایی_روژین
#صنایع_غذایی_روژین
#رب_روژین
#سس_روژین
#تاریخ
#غذا
#غذای_ایرانی
#زندگی
#خورش
#آشپزی
همه توضیحات ...