زولبیا بامیه

همه چی درهمه
همه چی درهمه
برای شربت بار آب دولیوان شکر سه لیوان گلاب یک چهارم لیوان جوهر لیمو یک چهارم قاشق چایخوری نداشتید دو قاشق آب لیمو طبیعی بزنید ...
برای شربت بار آب دولیوان شکر سه لیوان گلاب یک چهارم لیوان جوهر لیمو یک چهارم قاشق چایخوری نداشتید دو قاشق آب لیمو طبیعی بزنید سعی کنید جوهر لیمو اصلا شکرک نمیزنه زعفرون به مقدار لازم اول آب رو بزارید جوش بیاد جوهر لیمو اضافه کنید وقتی جوش زد شکر رو اضافه کنید اصلا هم نزنید تا با شعله متوسط شکر تو آب حل بشه بعد زعفرون وگلاب اضافه کنید بعد شعله رو کم کنید تا قوام بیاد حدود یک ربع وقت میخواد تا قوام بیاد اگر کمتر از ده دقیقه قوام بیاد با شعله زیاد قوام اومده وبعدا شکرک میزنه یکم تو ظرف بریزید بذارید خنک شه بین دو انگشت تست کنید وقتی حالت چسبندگی داشت و مثل عسل روون بود کافیه گاز رو خاموش کنید من برای براق شدن بامیه دوسه دقیقه آخر یک قاشق گلوکز زدم ولی اجباری نیست اینم بگم اگه شربت زیادی قوام اومده بود ویا شکرک زده یک چهارم لیوان آب جوش بهش اضافه کنید بزارید رو گاز چندتا جوش بزنه وگاز رو خاموش کنید. راستی اگه شهدتون اضافه اومد میتونید بذارید یخچال بعد استفاده کنید چیزی نمیشه ....... بریم سراغ بامیه حواستون باشه بامیه های که بعد از چند ساعت نرم میشن رو گاز خوب پخته نمیشن ویا شهد شون خوب قوام نیمیاد یااینکه با شعله بالا سرخ میشن بچه ها بهتره از ترازو استفاده کنید اگه ندارید با لیوان دسته دار فرانسه هم میگم آرد سفید ۱۵۰ گرم (۱ لیوان فرانسه سرپر) آب ۲۴۰ گرم (۱لیوان کاملا سرپر) کره ۲۰ گرم تخم مرغ درشت ۲تا ۲/۵عدد (برای نصفش یکی رو با چنگال بزنید بعد نصف کنید). عسل یا شهد ۱ قاشق آب وکره رو شعله گاز بزارید تا حبابهای ریزی بزنه بعد آرد الک شده رو یک دفعه بهش اضافه کنید بهتره از قابلمه نچسب استفاده کنید آرد رو که اضافه کردید خیلی سریع هم بزنید تا خوب مخلوط شه شعله رو کم کنید حدودا ۸ تا ۱۰ دقیقه با پشت قاشق چوبی هم بزنید تا خوب پخته بشه وآب داخل خمیر بخار بشه بعد بریزید تو یه ظرف دیگه تا از داغی بیوفته (سرد نشه هافقط از داغی بیوفته) شهد یا عسل اضافه کنید تخم مرغ هارو یکی یکی اضافه کنید هرکدوم و خوب به خورد خمیر بدید بعد بعدی (من مواد و دوبرابر کردم و حدودا ۴تا و نیم تخم مرغ زدم) باید مواد چسبنده بشه و لطیف روغن و بذارید رو گاز نیاز نیست داغ بشه فقط یکم گرم شه یکم روغن سرد توی ظرف بریزیدو بامیه رو ماسوره بزنید بعد روغن داخل بشقاب خالی کنید وبامیه ها رو بریزید داخل روغن گرم این باعث میشه بامیه تردبشه وهم روغن برای سری بعد کف نمیکنه حالا شعله کم کنید تا خوب طلایی شه وقتی سرخ شد ،داغ بریزید داخل شهد سرد دو یا سه دقیقه بزارید تا شهد به خوردش بره بعد از شهد بیرون بیارید اینو بگم مهمترین قسمت بامیه پختن خمیر رو گازه که باید با شعله کم پخته بشه وآب داخلش بخارشه

همه توضیحات ...