طرز تهیه سیر ترشی سنتی هفت ساله و سیر ترشی مرواریدی

31,004 بازدید
بیشتر
آشپزی با بهنام رستمی
آشپزی با بهنام رستمی
سیر ترشی جایگزینی مناسب برای کسانی است که علاقه ای به طعم سیر ندارند. خواص سیر در این ترشی حفظ شده و به همین دلیل برای بسیاری از ...
سیر ترشی جایگزینی مناسب برای کسانی است که علاقه ای به طعم سیر ندارند. خواص سیر در این ترشی حفظ شده و به همین دلیل برای بسیاری از امراض و بیماری ها مفید است و خوردن سیر ترشی به همه ی افراد پیشنهاد میشود. سیرترشی های شرکتی به دلیل فرایند آماده سازی و جوشیدن سیر و سرکه بسیاری از خواص سیر ترشی خانگی را ندارد به همین دلیل توصیه ی من به همه ی دوستان تهیه سیرترشی به همین روش در منزل و تضمین سلامتی است. همونطور که میدونین ترشی انواع مختلفی داره که شامل سیر ترشی مرواریدی، سیر ترشی سیاه هفت سال به بالا و سیر ترشی گل سیرو ترشی های سیر هفت ماهه است. روش تهیه ی این ترشی ها تقریبا شبیه به هم بوده و فقط تفاوت در هر یک از این موارد به شکل سیر استفاده شده و مدت زمان نگهداری سیر بستگی دارد. نکته ی مهم برای تهیه ی سیر ترشی خشک بودن سیر بعد از شستن آن است. دلیل خراب شدن و تغییر رنگ ناپسند سیر نم و رطوبت سیر میباشد به همین دلیل حتما بعد از شستن و آبکشی سیر اون رو در معرض هوای آزاد قرار بدید تا کاملا خشک بشه. نکته ی دوم مکان نگهداری سیر هستش که حتما باید در جای خشک و خنک نگهداری بشه و در معرض نور آفتاب قرار نگیره. نکته ی بعدی تمیزی شیشه ی سیرترشی و خشک بودن آن است. برای داشتن یه سیر ترشی جا افتاده حتما حداقل هفت ماه به آن زمان بدهید و هرچه ترشی سیر بیشتر نگه داشته شود خواص آن افزایش پیدا کرده و بهترین سیرترشی هم ترشی سیر هفت ساله است. برای ترشی سیر مرواریدی از سرکه ی سفید استفاده کنید. و برای سیر ترشی معمولی از سرکه ی قرمز انگور. و در پایان امیدوارم این سیر ترشی جذاب و خوشمزه و سرشار از خاصیت رو درست کنید و در کنار عزیزانتون از خوردنش لذت ببرید. برای حمایت از من و دیدن آموزش های بیشتر لطفا این صفحه رو دنبال کنید. تا حالا سیر ترشی درست کردین؟ به نظرتون سیر ترشی کنار چه غذاهایی جذاب تره؟

همه توضیحات ...