سمبوسه قارچ و گوشت

463 بازدید
بیشتر
ruysa.ir
ruysa.ir
سمبوسه تند و آتشین، فست فود خوشمزه ی مثلثی سنبوسه یا سمبوسه که ریشه ی فارسیش میشه سنبوسگ یه خوراکیه سنتیه و معروف ایرانیه. سمبو ...
سمبوسه تند و آتشین، فست فود خوشمزه ی مثلثی سنبوسه یا سمبوسه که ریشه ی فارسیش میشه سنبوسگ یه خوراکیه سنتیه و معروف ایرانیه. سمبوسه بیشتر ریشه ی آبادانی داره و تو مناطق جنوب ایران و استان هایی مثل هرمزگان، خوزستان و بوشهر پخته میشه. این فست فود خوشمزه به روش های مختلفی پخته و سرو میشه که اصلی ترین روشش همون آبادانیه. تو این ویدئو هم قراره یکی از روش های آسون اما عالی برای درست کردن سمبوسه رو با هم یاد بگیریم بریم که آموزششو ببینیم. مواد اولیه ای که بهش احتیاج داریم. پیاز متوسط 2 عدد گوشت چرخکرده 200 گرم سیر 2 حبه سویا کامل 100 گرم ذرت پخته شده 100 گرم فلفل دلمه ای نگینی خرد شده 1 عدد رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری نان لواش به میزان لازم روغن سرخ کردنی به میزان لازم کره به میزان لازم سس تند به میزان لازم ادویه های مورد نیاز شامل پودر زردچوبه، پودر فلفل سیاه، پودر فلفل قرمز، ادویه کاری، پودر گشنیز و نمک به میزان لازم مراحل تهیه سمبوسه قارچ و گوشت تند و آتشین اول از همه سویا رو با آب بخیسونید. پیازها رو نگینی خرد کنید و داخل روغن داغ بریزید و تفت بدهید تا طلایی بشه. سیر رنده شده و پودر زردچوبه رو هم روی پیاز بریزید و به هم بزنید. گوشت چرخکرده و سویا کامل رو هم به مواد اضافه کنید و بعد از این که مقداری تفت گرفت، رب گوجه فرنگی و هم به ترکیبش اضافه کنید. قارچ، مقداری کره و فلفل دلمه ای رو به همراه مواد تفت بدید تا گوشت ها پخته و تغییر رنگ بده و بعد ذرت پخته شده رو هم بهش اضافه کنید و مقداری با هم تفت بدید. تو این مرحله اگه دوست داشتید سمبوسه تند و آتشین داشته باشید می‌تونید به دلخواه از سس تند هم استفاده کنید. در آخر ادویه های رویسا شامل پودر فلفل سیاه، پودر فلفل قرمز، ادویه کاری و پودر گشنیز رو هم روی مواد سمبوسه بریزید و مقدار نمک اون رو تنظیم کنید و همه ی مواد رو با هم مخلوط کنید. درب تابه رو بذارید و زمان بدید تا طعم ها به خرد هم بره. مواد آماده شده سمبوسه رو داخل نون لواش یا تافتون بریزید و مطابق ویدئو تا بزنید و مواد سمبوسه رو داخلش بریزید و بعد دو طرفشو داخل روغن داغ سرخ کنید و با سس کچاپ و نوشیدنی مورد علاقتون نوش جان کنید.

همه توضیحات ...