طرز تهیه شیرینی برنجی با ساده ترین دستور به همراه تمام نکات

33,563 بازدید
بیشتر
آشپزی با سمیه
آشپزی با سمیه
سلام به روی ماهتون امروز با طرز تهیه شیرینی برنجی پایه ثابت شیرینی عید در خدمتتونم. با من همراه باشید مواد لازم: آرد برنج ۲۵۰ ...
سلام به روی ماهتون امروز با طرز تهیه شیرینی برنجی پایه ثابت شیرینی عید در خدمتتونم. با من همراه باشید مواد لازم: آرد برنج ۲۵۰ گرم ( تقریبا یک و دو سوم لیوان) روغن جامد ۱۲۵گرم (تقریبا نصف لیوان) ( یا روغن صاف قنادی یا روغن جامد حلبی همون نباتی (نیمه جامد) و یا بهتره نصف روغن صاف و نصف روغن نباتی باشه ) پودر قند ۷۰ گرم (تقریبا نصف لیوان) زرده تخم مرغ ۱ عدد سفیده تخم مرغ نصف عدد پودر هل 1 ق چ گلاب ۲ ق غ من خودم نصف روغن قنادی و نصف روغن نیمه جامد استفاده کردم. اگر از روغن جامد استفاده کردید اول روغن جامد رو روی حرارت بزارید تا آب بشه وقتی که خنک شد استفاده کنید. روش پخت ابتدا پودر قند رو الک کردم و روغن و پودر قند رو با همزن دستی کمی زدم ، بعد یه تخم مرغ رو شکستم و زرده و سفیده اش رو جدا کردم . زرده رو کامل داخل مواد ریختم و نصف سفیده رو هم ریختم و با همزن دستی هم زدم . هل و گلاب رو هم ریختم و مخلوط کردم . حالا آرد برنج رو که الک کرده بودم یه کم ریختم و کمی با قاشق هم زدم و مابقی رو با دست مخلوط کردم نیاز به ورز دادن نداره فقط نوک انگشت. (آرد تقریبی تا زمانی که خمیر به دست نچسبه . برای من از این مقدار کمتر برد آرد زیادی باعث ترک خوردن و سفت شدن میشه .) خمیر رو به دو قسمت تقسیم کردم و به یکی از خمیرها کمی زعفران غلیظ اضافه کردم. بعد خمیر رو داخل کیسه فریزر گذاشتم و توی یخچال به مدت ۴ ساعت قرار دادم. اولش از خمیر اندازه یه گردو توی دستتون خوب گرد کنین، بعد توی سینی فر قرار بدین و بعد روش مهر بزنین . هر جوری هر شکلی بخواین . بعد هم روش تخم خرفه ریختم و در فر از قبل گرم شده طبقه وسط به مدت ۲۰ دقیقه قرار دادم. بعد از پخت بزارید شیرینی ها خوب خنک بشه بعد از سینی جدا کنید وگرنه له میشه. نوش جان ماندگاری در ظرف درب بسته ۳ ماه در محیط خنک با کیفیت میمونه. بدون فر هم در فر دست ساز میشه پخت‌. روش پخت در فر دست ساز توی قابلمه یه الک یا سبد یا رینگ قرار بدید و یه ربع بزارید روی شعله کم گرم بشه و بعد ظرفی که شیرینی ها رو توش چیدید روش قرار بدید و بعد در قابلمه رو دم کنی بزارید و روی حرارت کم برای ۳۰ الی ۳۵ دقیقه قرار بدید. تا زمانی که بوی خامی نده و زیر شیرینی تغییر رنگ نده. بزارید شیرینی خنک بشه بعد بردارید. حدودا ۳۵ عدد شیرینی میشه . اگر مقدار بیشتری شیرینی میخواید همه مواد رو دو برابر کنید

همه توضیحات ...