انواع شیرینی های عید | آموزش آشپزی | بهترین شیرینی عید

4,259 بازدید
بیشتر
آشپزی های روزانه
آشپزی های روزانه
مواد لازم شیرینی لطیفه : تخم مرغ 3 عدد شکر 100 گرم وانیل پودر هل آرد 1 لیوان سر خالی نشاسته ذرت 8 گرم ( تقریبا 1 ق غ) بک ...
مواد لازم شیرینی لطیفه : تخم مرغ 3 عدد شکر 100 گرم وانیل پودر هل آرد 1 لیوان سر خالی نشاسته ذرت 8 گرم ( تقریبا 1 ق غ) بکینگ پودر 1/2 ق م نکات : تخم مرغ ها حتما حتما باید سرد باشند حتما همه مواد را کنار دستتون قرار دهید و سرعت عمل داشته باشین تا نتیجه کار خوب بشه پره همزن که باهاش سفیده رو فرم میدین باید تمیز و خشک باشه وقتی زرده و سفیده رو جدا میکنید اول سفیده رو فرم بدید و در یخچال قرار دهید مدت زمانی که سفیده در یخچال هست تا بقیه مواد رو مخلوط کنید باید کوتاه باشه پس سرعت عمل داشته باشید چون هر چی سفیده بیشتر در یخچال بمونه آب میندازه و باعث میشه سطح لطیفه چسبناک بشه با لیسک مواد را مخلوط کنید و حتما به صورت دورانی هم بزنید تا پف سفیده از بین نره فر از قبل گرم شده باشد دمای فر گازی : 180 درجه دمای فر برقی : 10 تا 15 در جه کمتر مدت زمان پخت : 15 تا 20 دقیقه بعد از خنک شدن از سینی جدا کنید ***************************************************** مواد لازم نون خامه ای : آب 200 گرم کره 50 گرم شکر 1 ق چ نمک 1/4 ق چ آرد 125 گرم تخم مرغ 200 گرم ( تقریبا 4 عدد) وانیل 1/4 ق چ بکینگ پودر 1/4 ق چ نکات خمیر: حتما حتما 4 دقیقه خمیر را روی حرارت ملایم هم بزنید به این مرحله داغ زدن خمیر می گویند خمیر بعد از مرحله داغ زدن باید به راحتی از قابلمه جدا شده و مثل بقچه جمع گردد و وقتی یک قاشق به صورت ایستاده در خمیر فرو میکنید نباید کج شود در این صورت خمیر آماده است اجازه دهید خمیر حتما از گرما بیفتد و خنک شود سپس تخم مرغ را با آن مخلوط کنید تخم مرغ ها را کم کم به خمیر اضافه کنید چون بسته به جنس آردتون ممکن است تخم مرغ کمتری احتیاج داشته باشد و اگر تخم مرغ بیشتر اضافه شود باعث شل شدن خمیر میشود غلظت نهایی خمیر باید مثل توی کلیپ باشد و خمیر به شکل وی انگلیسی (v)از لیسک پایین می ریزد وقتی به این غلظت رسید دیگر تخم مرغ اضافه نکنید و هم بزنید تا خمیری یکدست و براق داشته باشید برای خوش طعم تر شدن نون خامه ای میتونید علاوه بر وانیل بهش پودر هل هم اضافه کنید و یک ق غ گلاب رو جایگزین 1 ق غ از آب مصرفی داخل خمیر کنید نکات پخت: حتما کف سینی کاغذ تفلون یا کاغذ روغنی مرغوب بندازید فاصله شکوفه هایی که میزنید باید 3 سانت باشد روی شکوفه های اب اسپری کنید در طول پخت اصلا در فر را باز نکنید حتما فر را از قبل به مدت 20 دقیقه با دمای 200 درجه گرم کنید چون این پیش گرمایش باعث پف وکردن و خوش رنگ تر شدن نون خامه ای میشود اگر فر گازی دارید 10 دقیقه اول پخت دما 200 درجه و 25 تا 30 دقیقه دیگر دما 180 درجه اگر فر برقی دارید از دما ها 10 تا 15 درجه کم کنید ************************************************** نون خامه ای به سبک قنادی نون خامه ای قنادی #نون_خامه_ای نون خامه ای به سبک قنادی با تمام اصول و نکات پخت | بهترین روش طرز تهیه نون خامه ای قنادی طرز تهیه نون خامه ای نون خامه ای بدون فر شیرینی خامه ای نون خامه ایی طرز تهیه نون خامه ای پروانه جوادی نون خامه ای طرز تهیه طرز تهیه نون خامه ای بازاری شیرینی عید جدید شیرینی عید نوروز شیرینی خانگی آموزش شیرینی عید شیرینی عید خانگی #شیرینی #آشپزی غذای مجلسی آشپزی های روزانه نون خامه ایی آموزش آشپزی آشپزی آسان Daily_foodss #شیرینی شیرینی لطیفه به سبک قنادی شیرینی لطیفه #شیرینی_عید شیرینی لطیفه گردویی آموزش شیرینی لطیفه گردویی شیرینی خامه ای شیرینی لطیفه با نیلوفر شیرینی لطیفه تبریزی شیرینی لطیفه شیرازی نون خامه ای شیرینی نارگیلی شیرینی عید نوروز شیرینی گردویی پفکی شیرینی دانمارکی شیرینی دانمارکی خانگی شیرینی نارگیلی پفکی شیرینی نارگیلی خانم گلاور شیرینی نارگیلی بازاری شیرینی نارگیلی به سبک قنادی #آشپزی آموزش آشپزیی اشپزی غذای مجلسی آشپزی آسان آشپزی ایرانی آشپزی های روزانه Daily_foodss

همه توضیحات ...