آنباکسینگ و پخت نودل جاجانگمیون غیر تند یا همون نودل چاچارونی/ توضیحات رو بخونید

36,376 بازدید
بیشتر
AREZOO TIME
AREZOO TIME
این نودل و نودلهای دیگه ، آرد موچی و کلی محصول جذاب کره ای و ژاپنی و چینی و ... رو میتونید از سایت خودمون سفارش بدین:) اینم لینک ...
این نودل و نودلهای دیگه ، آرد موچی و کلی محصول جذاب کره ای و ژاپنی و چینی و ... رو میتونید از سایت خودمون سفارش بدین:) اینم لینک سایت https://arezoo-market.ir روی لینک کلیک کنید همچنین برای خرید قارچ انوکی، خرید آرد موچی (آرد گلوتینوس)، خرید دوکبوکی، خرید نشاسته تاپیوکا، خرید نودل کُره ای مثل نودل مرگ و کربونارا و جاجانگ و ... و کلی محصول و مواد غذایی کره ای و تایلندی و ... پیج اینستاگرام آرزو مارکت رو فالو کنین واقعا نودل چاچارونی یا همون جاجانگمیون غیر تند یکی از خوشمزه ترین نودل های کره ایه! پیشنهاد میکنم حتما تستش کنین این نودل و بقیه نودل های کره ای و کلی محصول جذاب دیگه مثل آرد موچی یاهمون آرد گلوتینوس دوکبوکی کیمچی قارچ انوکی ورقه جلبک ورقه برنج چای ماچا و ... رو از فروشگاه خودمون، آرزو مارکت میتونین تهیه کنین مواد لازم: نودل چاچارونی(جاجانگمیون غیر تند) دو لیوان فرانسوی آب (۵۰۰ میلی لیتر) بچه ها سس این نودل اصلا تند نیست راحت همه ش رو میتونین استفاده کنین وقتی نودل رو داخل آب جوش گذاشتین بعد از پنج دقیقه هر یک دقیقه یک تیکه از نودل رو تست کنین(بخورین) وقتی حس کردین پخته خاموشش کنین آبش رو چک کنین اگه از آبی که من توی ویدئو نشون دادم بیشتر بود اضافه ش رو دور بریزین،سس رو بهش اضافه کنین و یک دقیقه تفتش بدین وقتی مقدار سستون به اندازه ای که توی ویدئو نشون دادم رسید خاموشش کنین،نوش جونتون پست بعدی رو اصلا از دست ندین که یک سورپرایز جذاب دارم واستون راستی آنباکس و پخت نودل مرگ و نودل پنیری رو هم قبلا توی پیج گذاشتم، حتما اونم ببینید

همه توضیحات ...