میکروب زدایی اسکاچ ظرفشویی با ال ای دی یو وی سی
اسفنج آشپزخانه اغلب برای شستن ظرف ها، تمیز کردن سطوح کابینت و... بکار می روند و بر خلاف تصور بسیاری از افراد یکی از آلوده ترین وسایل آشپزخانه است و در هر چهار سانتی متر مربع اسفنج حدود 134 هزار باکتری وجود دارد.. باکتری سالمونلا که عامل ایجاد مسمومیت غذایی است، در حفرههای ریز اسفنج ظرف شویی رشد می کند و سبب انتشار و انتقال آلودگی به ظروف و مواد غذایی میشود.مقاومت فیزیکی و شیمیایی این باکتریربه حدی شاخص است که ناسا از آن برای آزمایشات فضایی استفاده میکند.
نور لیزر با طول موج ۲۰۰ تا ۲۸۰ نانومتر بیشترین خاصیت میکروب کوشی را دارا است.طی آزمایشات انجام شده طول موج ۲۶۵ نانومتر میتواند با فاکتورlog3 سالمونلا را از بین ببرد،یعنی ۹۹.۹۹٪کاملا استریل میشود.
ال ای دی یو وی سی توسط یک لایه استیل مدل ۳۶۰l محافظت میشود که از هرگونه خطرات احتمالی جلوگیری میکند.
این دستگاه کوچک و سبک میتواند عمل استریل کردن را با دقت سرعت و به طور بهداشتی و امن انجام دهد.همچنین میتواند در منزل،کارخانه ها و رستوران ها استفاده شود.
همه توضیحات ...