شیرینی فندقی شکلاتی عیدانه ، شیرینی نوروزی
اینارو میخوایم
کره ۲۰۰ گرم
آرد ۲۵۰ گرم
پودر کاکائو ۲ ق.غ
پودر قند ۵۰ گرم
نشاسته ذرت ۵۰ گرم
زرده تخم مرغ ۲ عدد
وانیل نوک ق.غ
فندوق به مقدار لازم
.
برای گاناش
صد گرم شکلات تخته ای به همراه نصف خامه
.
دمای فر ۱۷۰ ، زمانشم ۲۰ دقیقه
اگر تستر دارید ۱۵۰ ، ۲۰ دقیقه
.
توضیحات
این میزان رسپی به من ۳۲ تا شیرینی ۲۰ گرمی داد ( میتونید رسپی رو نصف کنید )
من از کره گیاهی استفاده میکنم
هم سالم تره هم ارزون تر
اما طعم کره حیوانی قوی تره و مطلوب تر اما خب گرون تره
بافت خمیر شیرینی رو نشون دادم که ببینید مقداری سفت باید باشه تا بعد از حالت دادن خمیر و اتمام فرایند پخت ، شکل خودشو از دست نده .
امیدوارم درست کنید و ازش لذت ببرید ️
.
حسنی هستم
اگر براتون سوالی پیش اومد حتما بپرسید
در توانم باشه پاسخ میدم
@hassani.delish
@hassani.delish
.
#شیرینی #عید #شیرینی_عید #شیرینی_خشک
همه توضیحات ...