طرز تهیه سبزی پلو با ماهی شکم پر

2,910 بازدید
بیشتر
آشپزی با لیلی
آشپزی با لیلی
سبزی پلو با ماهی یکی از غذاهای سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی است که معمولا در شب عید نوروز یا جشن های خاص سرو می شود. مواد لازم ب ...
سبزی پلو با ماهی یکی از غذاهای سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی است که معمولا در شب عید نوروز یا جشن های خاص سرو می شود. مواد لازم برای تهیه سبزی پلو با ماهی: - برنج: 3 پیمانه - ماهی سالمون یا قزل آلا: یک عدد - سبزی (شامل: شوید، جعفری، گشنیز، تره، شنبلیله، برگ سیر یا سیر تازه): 250 گرم - رب انار: یک قاشق غذاخوری - دارچین: یک قاشق غذاخوری - نمک: به مقدار لازم - گردو خردشده: 2 قاشق غذاخوری - زردچوبه، فلفل سیاه، پودر سیر، پودر پیاز و ادویه ماهی: از هر کدام یک قاشق غذاخوری - زرشک: یک قاشق غذاخوری - آب لیمو: 2 قاشق غذاخوری - زعفران دم کرده: 2 قاشق غذاخوری - پیاز: 2 عدد - سیر: 4 حبه نکته: ماهی می تواند از انواع مختلفی باشد مانند قزل آلا، ماهی سفید، ماهی شکم پر و غیره. - برای درست کردن سبزی پلو، ابتدا برنج را خیس کرده و با آب جوش و نمک پخته و آبکش می کنیم. سپس سبزی ها را خرد کرده و با روغن تفت می دهیم. بعد از آن، برنج و سبزی را به صورت لایه لایه در قابلمه می ریزیم و با زعفران دم کرده و کره مخلوط می کنیم. در نهایت، قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده و ته دیگ برنج را می گیریم. - سبزی پلو با ماهی علاوه بر خوشمزگی، فواید زیادی برای سلامتی دارد. سبزی ها منبع خوبی از ویتامین ها، آنتی اکسیدان ها و فیبر هستند. ماهی هم حاوی پروتئین، امگا ۳ و کلسیم است. مقدمه و پیش‌نمایش غذا 00:00 مواد موردنیاز 00:16 خیساندن برنج 01:05 آماده‌سازی ماهی 01:12 آماده‌سازی مواد داخل شکم ماهی 02:18 تفت‌دادن سبزی‌ها 03:32 آماده‌سازی پلو 04:02 سرخ کردن ماهی 06:06 سرو غذا 07:01 امیدوارم این آموزش برای شما مفید بوده باشد.

همه توضیحات ...