پای سیب معروف آلمانی ، کیک و دسر آلمانی

❤ کافه آموزش و سرگرمی ❤
❤ کافه آموزش و سرگرمی ❤
518 بار بازدید - 4 ماه پیش - عدد سیب. کره 60 گرم
عدد سیب. کره 60 گرم / 2 اونس. شکر 90 گرم / 3 اونس. 10 دقیقه روی حرارت متوسط بپزید. 3 عدد تخم مرغ. شکر 120 گرم / 4 اونس. آرد 300 گرم / 10.5 اونس. جوش شیرین 15 گرم / 0.5 اونس. شیر 200 میلی لیتر / 6.7 فل اونس. خوب مخلوط کنید. سیب های کره شده را اضافه کنید. قالب 27 × 18 سانتی متر / 10.5 × 7 اینچ. با کره چرب کنید. به مدت 35 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. 1 قاشق چایخوری پودر قند برای تزئین. ممنون که دستور پخت من را تماشا کردید و نظر دادید! نوش جان!
4 ماه پیش در تاریخ 1402/12/19 منتشر شده است.
518 بـار بازدید شده
... بیشتر