پای سیب معروف آلمانی ، کیک و دسر آلمانی
518 بار بازدید -
4 ماه پیش
-
عدد سیب.
کره 60 گرم
عدد سیب.
کره 60 گرم / 2 اونس.
شکر 90 گرم / 3 اونس.
10 دقیقه روی حرارت متوسط بپزید.
3 عدد تخم مرغ.
شکر 120 گرم / 4 اونس.
آرد 300 گرم / 10.5 اونس.
جوش شیرین 15 گرم / 0.5 اونس.
شیر 200 میلی لیتر / 6.7 فل اونس.
خوب مخلوط کنید.
سیب های کره شده را اضافه کنید.
قالب 27 × 18 سانتی متر / 10.5 × 7 اینچ.
با کره چرب کنید.
به مدت 35 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.
1 قاشق چایخوری پودر قند برای تزئین.
ممنون که دستور پخت من را تماشا کردید و نظر دادید!
نوش جان!
4 ماه پیش
در تاریخ 1402/12/19 منتشر شده
است.
518
بـار بازدید شده