شیرینی رینگی کره ای در کمتر از نیم ساعت بدون فر و همزن
213 بار بازدید -
3 ماه پیش
-
مواد لازم شیرینی رینگی
ارد
مواد لازم شیرینی رینگی
ارد شیرینی ۱۲۵ گرم
زرده تخم مرغ یک عدد
پودر قند ۵۰ گرم
وانیل یک دوم ق،چ
کره ۷۵ گرم
ارد نشاسته گندم دو ق،غ
پودر قند و کره به دمای محیط رسیده رو مخلوط کنید و کمی با همزن دستی یا برقی بزنید که مواد یکدست بشه...
وانیل وزرده رو اضافه کنید
ارد نشاسته و ارد گندم رو الک کنید...
خمیر روجمع کنید ونیم ساعت داخل یخچال استراحت بدین...
کاتر رینگی دو سایز بزرگ و کوچک بزنید که حالت رینگی بگیره...
و ده تا پانزده دقیقه داخل تابه نچسب یا رژیمی که کاغذ روغنی انداختین بزارید و کمی زیر شیرینی تغییر رنگ داد کافیه...
داخل فر دمای ۱۴۰ درجه به مدت ۱۰ دقیقه بزارید....
و با شکلات سفید بن ماری و مغزیجات و ترافل تزیین کنید....
3 ماه پیش
در تاریخ 1402/12/25 منتشر شده
است.
213
بـار بازدید شده