آموزش سس گوجه فرنگی خانگی از کتاب پاستا و پیتزا
531 بار بازدید -
4 سال پیش
-
سس گوجهفرنگی
آمادهسازي: 15 دقيقه/
سس گوجهفرنگی
آمادهسازي: 15 دقيقه/ پخت: 1:00 دقيقه/ سطح: متوسط
مواد لازم
پیاز (نگینی خردشده) 1 عدد (140 گ)
روغن زیتون (مخصوص سرخكردن): 1 ق.س (15 م.ل)
سیر (کوبیدهشده) 3 حبه (15 گ)
گوجهفرنگی (بدون پوست و كوبيدهشده) 800 گ
اورگانو خشک (پودرشده): 1 ق.س (6 گ)
شکر قهوهای: 1 ق.س
نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیدهشده): ب.م.ل
روش تهیه
1. پیاز را در قابلمهای حاوی روغن زیتون، روی حرارت ملایم تفت دهید تا نرم و شفاف شود، سپس سیر را به آن بیافزایید و تفت دهید تا عطر آن به مشام برسد.
2. گوجهفرنگی را همراه اورگانو، شکر قهوهای، 500 میلیلیتر آب، مقداری نمک و فلفل سیاه به قابلمه اضافه کرده و هم بزنید. حرارت را زیاد كنید تا جوش بیاید، سپس حرارت را ملایم كنید تا بهمدت یك ساعت بپزد و سس غلیظی بهدست آید.
3. پس از این مدت، مزه سس را بچشید و در صورت نیاز، آن را با مقداری نمک و فلفل سیاه مزهدار کنید. سس گوجهفرنگی را میتوانید برای انواع پیتزا استفاده کنید یا میتوان آن را در ظرفی دردار ریخته و بهمدت 5 روز در یخچال و تا 2 ماه در فریزر نگهداری کرد.
4 سال پیش
در تاریخ 1399/08/24 منتشر شده
است.
531
بـار بازدید شده