دستور پخت شیرینی سینابون خانگی فوق العاده خوشمزه به روشی آسان
434 بار بازدید -
پارسال
-
مواد اولیه:
1 و یک
مواد اولیه:
1 و یک چهارم فنجان شیر گرم = 310 میلی لیتر
4 قاشق غذاخوری شکر = 65 گرم
1 قاشق غذاخوری مخمر = 10 گرم
یک چهارم فنجان روغن = 60 میلی لیتر
آرد 3 و نیم پیمانه = 525 گرم
1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر = 7 گرم
نصف قاشق چایخوری نمک
برای پر کردن
5 قاشق غذاخوری کره = 75 گرم
یک سوم فنجان شکر = 80 گرم
2 قاشق غذاخوری دارچین = 16 گرم
نصف قاشق چایخوری نشاسته = 3 گرم
مواد تشکیل دهنده سس
1 پیمانه پودر قند
یک سوم فنجان پنیر خامه ای
یک چهارم فنجان کره
وانیل
سینابون را با دمای 180 درجه به مدت 15 دقیقه بپزید
پارسال
در تاریخ 1401/11/10 منتشر شده
است.
434
بـار بازدید شده