اموزش شربت بار برای زولبیا وبامیه و باقلوا

2,309 بازدید
بیشتر
کوک‌علوی
کوک‌علوی
instagram:cook_alaviii شربت بار شکر 2و لیوان معادل نیم کیلو آب ۱لیوان معادل ۲۰۰گرم گلاب ¼ لیوان معادل ۵۰ گرم زعفران ...
instagram:cook_alaviii شربت بار شکر 2و لیوان معادل نیم کیلو آب ۱لیوان معادل ۲۰۰گرم گلاب ¼ لیوان معادل ۵۰ گرم زعفران غلیظ دم کرده ۱_۲غ ق گلوکز ۲ق سوپخوری معادل ۵۰ گرم جوهر لیمو ق چ هل ۳_۴عدد شکر و آب رو باهم ترکیب کرده و در یک قابلمه تفلون که خیلی گود نباشه بریزید و روی حرارت کم بذارید تا شکر حل بشه (به هیچ وجه قاشق فلزی داخلش نزنید) تا زمانی که شکر حل میشه چند بازی قابلمه رواز روی حرارت بلند کنید و به اطراف کج کنید تا شکرجابه جا بشه و ته نشین نشه اینکار به حل شدنش کمک می‌کنه (مهمترین قسمت تهیه شربت بار همین قسمت هست چون اگر قبل از اینکه شکر حل بشه آب بجوش بیاد شربت شما بعداز خنک شدن شکرک میزنه) زمانی که شکر حل شد اجازه دارید با یک ق چوبی یکی دو مرتبه آهسته هم بزنید تا اگر شکری ته نشین شده هم بخوره و حل بشه (اصلا عجله نکنید حل شدن شکر در این مرحله ۱۵_۲۰دقیقه زمان میبره که بستگی به نوع و مقدار شکر_نوع قابلمه وضخامت وپهنای قابلمه داره ) در ضمن یک برس رو داخل آبلیمو طبیعی بزنید و اطراف ظرف بکشید حتما آبلیمو طبیعی باشه واز بلیمو کارخانه ای استفاده نکنید اگر نذاشتین کمی جوهر لیمو داخل آب حل کنید وبا برس اطراف طرف بکشید اینکار هم از شکرک زدن جلوگیری میکنه زمانی که شربت بجوش اومد نصف جوهر لیمو(اول نصف جوهر لیمو رو بریزید بعد تست طعم کنیداگر طعم خیلی شیرین بود وطعم جوهر لیمو مشخص نبود بقیشو بریزید) گلوکز_گلاب_هل وزعفرانو اضافه کنید ازین مرحله چون شربت جوهر لیمو داره هم زدنش اشکالی نداره و۱۰_۱۵دقیقه با حرارت ملایم بجوشه تا به غلظت مورد نظر برسه(مطابق فیلم)طبیعیه که وقتی شربت داغه روونه برای اینکه متوجه میزان غلظت بشین کمی از شربتو داخل ظرفی بریزید وخنک که شد باید بین دو انگشت نخ بده(مطابق فیلم)بعد که به این حالت رسید از روی حرارت بردارید وخنک که شد داخل یک شیشه خالی کنید ودر موارد مورد نیاز استفاده کنید توریختن جوهر لیمو دقت کنید اگه زیاد بریزید شربت شما ترش وبد مزه میشه از آب لیمو بجای جوهر لیمو استفاده نکنید شربت رو کدر می‌کنه ویک طعم گس وتلخی به شربت میده جوشیدن وغلیظ شدن بیش از حد شربت هم باعث شکرک زدنش میشه زمان جوشیدن رو داخل دستور گفتم ولی باز هم غلظت شربت به میزان حرارت وجنس قابلمه بستگی داره شربتو هم داخل یخچال وهم کابینت میتونید نگهداری کنید

همه توضیحات ...