حلوا سنتی خوش قلق

❤ کافه آموزش و سرگرمی ❤
❤ کافه آموزش و سرگرمی ❤
دستورش #سحر_حلوا مقدارش به این صورت که یک پیمانه آرد.. یک پیمانه شکر.... یک پیمانه آب.... یک چهارم پیمانه گلاب... زعفرون دم ک ...
دستورش #سحر_حلوا مقدارش به این صورت که یک پیمانه آرد.. یک پیمانه شکر.... یک پیمانه آب.... یک چهارم پیمانه گلاب... زعفرون دم کرده.... کمی هل.... کمی کره... روغن مایع نصف پیمانه شکر و گلاب و آب و باهم بزارید تا به شکر حل شه بعد زعفرون رو اضافه کنید خاموش کنید. . برای این مقدار توی فیلم من یک ونیم لیوان آرد. یک ونیم لیوان نصف آب. یکسوم لیوان گلاب .یک ونیم لیوان شکر ‌.زعفران دم کرده. یک دوسوم روغن مایع. پنجاه گرم‌کره.نصف ق م هل. آرد و تفت بدید تا زمانی که رنگش تغییر کنه من با شعله متوسط ۳۵ دقیقه تفت دادم بعد اونو الک کردم و روی حرارت گذاشتم بعد پنجاه گرم کره (میتونید حذف یا کمتر بریزید ولی عالی میشه) رو اضافه کردم تا ذوب بشه حالا روغن مایع رو کم کم اضافه کنید (یکباره نریزید چون روغن پذیری اردها متفاوته و ممکنه خیلی شل بشه و بعد حلواتون روغن بندازه) تاجایی اضافه کنید کمی رقیق بشه بعد حدود پنج دقیقه دیگه سرخش کردم هل و اضافه کردم شعله رو خاموش کردم در آخر شهد و کم کم ریختم و تند تند مخلوط کردم تا خوب جمع بشه همین بعد اینکه حلوا خوب مخلوط شد و خودشو گرفت و جمع شد اونو چند بار گهواره کردم اینکار کیفیت حلوا رو خوب میکنه حالا آماده اس و به دلخواه تزیین کنید یه نکته بگم اگر از هر نوع حلوایی استفاده می‌کنید دوست داشتید ماسوره بزنید اصلا نگران نباشید اگر ماسوره زدنش سخت بود یکم آب‌جوش یا شربت اضافه کنید تا نرم تر بشه و راحت از ماسوره رد بشه نوش جونت

همه توضیحات ...