طرز تهیه ی کیک مربا آلبالو خانگی

47 بازدید
بیشتر
لرنیو
لرنیو
مواد مورد نیاز: کف کیک: 50 گرم (2 قاشق غذاخوری) مخلوط آجیل آسیاب شده 200 گرم (1.5 فنجان) آرد پودر قند 40 گرم (3 قاشق غذاخوری). ...
مواد مورد نیاز: کف کیک: 50 گرم (2 قاشق غذاخوری) مخلوط آجیل آسیاب شده 200 گرم (1.5 فنجان) آرد پودر قند 40 گرم (3 قاشق غذاخوری). 70 گرم (1 میله) کره آنقدر هم بزنید تا یکدست شود 50 گرم (3 قاشق غذاخوری) ماست یونانی 1 عدد زرده تخم مرغ قالب فر 22 سانتی متر مربا: 500 گرم (2 فنجان) آلبالو 100 گرم (0.5 فنجان) شکر 70 گرم (0.5 فنجان) نشاسته ذرت 150 میلی لیتر (0.8 فنجان) آب حرارت دهید و مخلوط کنید تا غلیظ شود (6-7 دقیقه) خامه پنیر: 500 گرم (2 فنجان) ریکوتا 150 گرم (0.8 فنجان) شکر 4 عدد زرده تخم مرغ مخلوط کن پوسته 1 لیمو 50 گرم (4 قاشق غذاخوری) نشاسته ذرت خوب مخلوط کنید کیک را مانند ویدیو جمع کنید به مدت 40 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد / 350 فارنهایت بپزید مرنگ: 5 پروتئین مقدار اندکی نمک 100 گرم (0.5 فنجان) شکر مرنگ را روی کیک پخته شده قرار دهید 30 دقیقه دیگر در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد / 350 درجه سانتیگراد قرار دهید قبل از سرو اجازه دهید کیک کاملا خنک شود

همه توضیحات ...