طرز تهیه زولبیا آسان و بدون مخمر با تمام نکات
سلام دوستان خوبم
امروز با طرز تهیه زولبیا ترد و خوشمزه در خدمتتونم
مواد لازم زولبیا:
نشاسته گل ۱۱۰ گرم (یک لیوان)
ماست پرچرب ۱۰۰ گرم (کمی کمتر از نصف لیوان)
روغن مایع ۱ قاشق غذاخوری
زعفران ۱ ق مرباخوری
بیکینگ پودر ۴ گرم (۱ قاشق چایخوری)
آرد سفید ۷ گرم (۱ قاشق غذاخوری)
شربت بار یا عسل ۲۵ گرم (۱قاشق غذاخوری)
شربت بار :
شکر ۲ لیوان
آب یک لیوان
جوهر لیمو ½ قاشق چایخوری
گلوكز ۱ قاشق غذاخوری
زعفران ۱ ق غذاخوری
گلاب ۴ قاشق غذاخوری
طرز تهیه خمیر زولبیا:
نشاسته و ماست رو مخلوط کردم . با همزن برقی زدم تا خمیر نرم بشه .
همزن دستی هم میشه فقط کمی دستتون اذیت می کنه بهش آرد و زعفران و ماست و عسل رو اضافه کردم و مخلوط کردم . خمیر رو از صافی رد کردم و بهش بیکینگ پودر اضافه کردم و مخلوط کردم . اگر ماست خونگی استفاده کردید بیکینگ پودر نصف ق چ بریزید. روی ظرف رو پوشوندم و خمیر رو حدودا ۳ تا ۴ ساعت در محیط آشپزخونه استراحت قرار دادم . بعد از استراحت دوباره خمیر رو هم زدم . اگر خمیر تکه تکه از قاشق می ریخت بهش ماست بریزید . اگر خمیر خیلی شل بود آرد . من به خمیر چیزی نریختم برای من مناسب بود . مواد رو داخل ظرف سس (یا داخل قیف) ریختم . داخل ظرفی تا حدودا دو سانت روغن ریختم و روی حرارت رو به کم قرار دادم تا روغن کاملا گرم بشه . می تونید برای اینکه یک سایز بشه از یک رینگ استفاده کنید و داخل روغن بزارید . داخل روغن گرم ریختم و سرخ کردم و بعد از روغن خارج کردم که کمی روغنش بره و زولبیای گرم و ولرم رو داخل شربت ولرم به یکباره فرو کردم تا همه جا یکدست داخل شربت فرو بره . هر چی بیشتر بمونه شیرین تره و بعد از شربت خارج کردم .
برای درست کردن یک زولبیای ترد و با کیفیت شربت خیلی مهمه.
طرز تهیه شربت بار:
برای شربت شکر و آب رو داخل قابلمه ریختم و روی حرارت ملایم قرار دادم . قاشق بهش نزدم تا زمانی که جوش بیاد و شکر حل شده باشه . به محض شروع به جوش کردن جوهر لیمو و گلوکز رو ریختم . ( گلوکز رو حذف نکنید ، از لوازم قنادی ها می تونید تهیه کنید ، در کیفیت و براق شدن تاثیر میزاره ، بدون گلوكز زولبیا شما همون لحظه خوبه و ساعاتی بعد کدر رنگ و نرم میشه ) دور قابلمه رو هم با قلمو آغشته به آب لیمو پاک کردم . اواخر زعفران و گلاب رو ریختم . حدودا ۱۵ تا ۲۰ دقیقه زمان می بره . شربت زیاد بمونه شکرک می زن
همه توضیحات ...