طرز تهیه زولبیا آسان و بدون مخمر با تمام نکات

17,625 بازدید
بیشتر
آشپزی با سمیه
آشپزی با سمیه
سلام دوستان خوبم امروز با طرز تهیه زولبیا ترد و خوشمزه در خدمتتونم مواد لازم زولبیا: نشاسته گل ۱۱۰ گرم (یک لیوان) ماست پرچرب ۱۰ ...
سلام دوستان خوبم امروز با طرز تهیه زولبیا ترد و خوشمزه در خدمتتونم مواد لازم زولبیا: نشاسته گل ۱۱۰ گرم (یک لیوان) ماست پرچرب ۱۰۰ گرم (کمی کمتر از نصف لیوان) روغن مایع ۱ قاشق غذاخوری زعفران ۱ ق مرباخوری بیکینگ پودر ۴ گرم (۱ قاشق چایخوری) آرد سفید ۷ گرم (۱ قاشق غذاخوری) شربت بار یا عسل ۲۵ گرم (۱قاشق غذاخوری) شربت بار : شکر ۲ لیوان آب یک لیوان جوهر لیمو ½ قاشق چایخوری گلوكز ۱ قاشق غذاخوری زعفران ۱ ق غذاخوری گلاب ۴ قاشق غذاخوری طرز تهیه خمیر زولبیا: نشاسته و ماست رو مخلوط کردم . با همزن برقی زدم تا خمیر نرم بشه . همزن دستی هم میشه فقط کمی دستتون اذیت می کنه بهش آرد و زعفران و ماست و عسل رو اضافه کردم و مخلوط کردم . خمیر رو از صافی رد کردم و بهش بیکینگ پودر اضافه کردم و مخلوط کردم . اگر ماست خونگی استفاده کردید بیکینگ پودر نصف ق چ بریزید. روی ظرف رو پوشوندم و خمیر رو حدودا ۳ تا ۴ ساعت در محیط آشپزخونه استراحت قرار دادم . بعد از استراحت دوباره خمیر رو هم زدم . اگر خمیر تکه تکه از قاشق می ریخت بهش ماست بریزید . اگر خمیر خیلی شل بود آرد . من به خمیر چیزی نریختم برای من مناسب بود . مواد رو داخل ظرف سس (یا داخل قیف) ریختم . داخل ظرفی تا حدودا دو سانت روغن ریختم و روی حرارت رو به کم قرار دادم تا روغن کاملا گرم بشه . می تونید برای اینکه یک سایز بشه از یک رینگ استفاده کنید و داخل روغن بزارید . داخل روغن گرم ریختم و سرخ کردم و بعد از روغن خارج کردم که کمی روغنش بره و زولبیای گرم و ولرم رو داخل شربت ولرم به یکباره فرو کردم تا همه جا یکدست داخل شربت فرو بره . هر چی بیشتر بمونه شیرین تره و بعد از شربت خارج کردم . برای درست کردن یک زولبیای ترد و با کیفیت شربت خیلی مهمه. طرز تهیه شربت بار: برای شربت شکر و آب رو داخل قابلمه ریختم و روی حرارت ملایم قرار دادم . قاشق بهش نزدم تا زمانی که جوش بیاد و شکر حل شده باشه . به محض شروع به جوش کردن جوهر لیمو و گلوکز رو ریختم . ( گلوکز رو حذف نکنید ، از لوازم قنادی ها می تونید تهیه کنید ، در کیفیت و براق شدن تاثیر میزاره ، بدون گلوكز زولبیا شما همون لحظه خوبه و ساعاتی بعد کدر رنگ و نرم میشه ) دور قابلمه رو هم با قلمو آغشته به آب لیمو پاک کردم . اواخر زعفران و گلاب رو ریختم . حدودا ۱۵ تا ۲۰ دقیقه زمان می بره . شربت زیاد بمونه شکرک می زن

همه توضیحات ...