بشقاب جانبو - کباب زردک (غذای بومی اصفهان)

5,148 بازدید
بیشتر
فروشگاه های زنجیره ای جانبو
فروشگاه های زنجیره ای جانبو
کباب زردک یا کباب مشتی یکی از غذاهای محلی اصفهان! برای درست کردن کباب زردک نیاز به مواد زیر دارین: گوشت چرخ کرده 400 گرم پیاز مت ...
کباب زردک یا کباب مشتی یکی از غذاهای محلی اصفهان! برای درست کردن کباب زردک نیاز به مواد زیر دارین: گوشت چرخ کرده 400 گرم پیاز متوسط 1 عدد شیره انگور 3 ق غ سرکه قرمز 5 ق غ زردک 2 عدد آرد نخودچی به میزان لازم زعفران به میزان دلخواه نمک،فلفل،زردچوبه به میزان لازم طرز تهیه: گوشت رو به همراه زردک رنده شده، پیاز رنده شده و آبگیری شده، نمک، فلفل، زردچوبه و آرد نخودچی مخلوط کنین و ورز بدین تا منسجم بشه. وقتی منسجم شد کباب‌ها رو آماده کنین و یک ساعت در یخچال قرار بدین تا استراحت کنه. بعد داخل تابه با کمی روغن سرخ‌شون کنین. در تابه‌ای جداگانه مخلوط شیره انگور، سرکه و زعفران رو به همراه نصف لیوان آب بریزین، زمانیکه به نقطه جوش رسید کباب‌ها رو داخل تابه بذارین و روی شعله ملایم قرار بدین تا مخلوط سرکه و شیره به خورد کباب‌ها بره. وقتی سس کاملا غلیظ شد و کباب‌ها کاملا پختن کباب زردک شما آماده‌ست می‌تونین این غذا رو با نان و یا برنج، کنار سبزی خوردن و زیتون نوش جان کنید.

همه توضیحات ...