مراحل کامل پخت شوآ غذای رسمی عمان

مسترتیستر
مسترتیستر
769 بار بازدید - 2 سال پیش - امروز اومدیم روستای مسفاة العبریین
امروز اومدیم روستای مسفاة العبریین در نزدیکی نزوا تا از مراحل کامل پخت شوآ (Shuwa) که غذای رسمی عمان هست گزارش هیجان انگیز و مفصلی بگیریم که به زودی در کانال یوتیوب مستر منتشر خواهد شد: https://youtube.com/user/TheMrtaster شوآ رو از گوشت بره گوسفند درست کردن که اول گوشت رو با سس و ادویه‌ های مخصوص عمانی مرینیت میکنن و با برگ درخت موز دورشو میپیچن و داخل یه کیسه میذارن و میدوزن و میره داخل تنوری که در زمین قرار داره با آتیش هیزم،بعد دوباره برگ درخت موز میاد روی کیسه و در تنور و میبندن و با گِل میپوشونن و حدود ۱۶ ساعت میذارن تا بپزه.بیشتر در عیدها این غذای لذیذ پخته میشه و خیلی وقتا شده تا سیصد گوسفند رو به این روش میپزن که طعمش بی نظیره و جزو خوشمزه ترین غذاهایی بود که این مدت خورده بودم.️ با تشکر از خانم سپیده مجری تورهای عمان.
2 سال پیش در تاریخ 1401/04/26 منتشر شده است.
769 بـار بازدید شده
... بیشتر