طرز تهیه اکبر جوجه/آموزش صفر تا صد اکبر جوجه کلبادی

آشپز رنگی
آشپز رنگی
20.2 هزار بار بازدید - 4 ماه پیش - طرز تهیه اکبر جوجه با
طرز تهیه اکبر جوجه با سس انار خوشمزه: ابتدا مرغ را از وسط نصف کنید و بعد داخل ظرفی بگذارید و به آن آب و نمک و پیاز خلال شده و آبلیمو اضافه کنید و به مدت ۴ ساعت در یخچال بگذارید تا مزه دار شود سپس از یخچال بیرون آوردید و مرغ را در آبکش قرار دهید و برای بار دوم مزه دار کنید مرغ را در ظرفی بگذارید و با زعفران ماساژ دهید و به آن نمک،زردچوبه،فلفل سیاه،فلفل قرمز و پودر کاری اضافه کنید و پیاز خلال شده و سیر رنده شده هم به مرغ اضافه کنید و ماساژ دهید و به مدت ۱۲ ساعت در یخچال بگذارید تا مزه دار شود.مرغ را تابه ای بگذارید و به آن یک پیمانه روغن و یک پیمانه آب و یک قاشق کره اضافه کنید و کمی زعفران به آن اضافه کنید و در تابه را ببندید تا با حرارت کم بپزد وقتی آب روی مرغ تبخیر شد در تابه را بردارید تا یک سمت سرخ شود و سپس برگردانید تا سمت دیگرش هم سرخ شود. برای تهیه سس خوشمزه ابتدا کمی کره در تابه بریزید و نمک و پودر سیر را اضافه کنید و گردوی خرد شده را اضافه کنید و رب انار رقیق شده را اضافه کنید و هم بزنید سس آماده است. اکبر جوجه را به همراه کته با این سس انار خوشمزه میل کنید. نکته:برای تهیه اکبر جوجه از مرغ ریز استفاده کنید و پوست مرغ را جدا نکنید تا اکبر جوجه خشک نشود.
4 ماه پیش در تاریخ 1402/11/24 منتشر شده است.
20,248 بـار بازدید شده
... بیشتر