دم کردن چای سفید

مسیر سبز
5.7 هزار بار بازدید - 3 سال پیش - چای سفید چیست؟ برای چیزی
چای سفید چیست؟ برای چیزی که (چای سفید) نامیده می‌شود، مدارک مختلفی وجود دارد. اساسا، چای که بعد از خشک شدن به هیچ وجه پردازش نشده، اغلب به نام چای سفید نامیده می‌شود. نام (چای سفید) نیز به چای داده شده است که از جوانه های نابالغ یا جوان ساخته شده است، که منجر به طعم ملایم چای بعد از دم کردن می‌شود. در هر صورت چای سفید برگ گیاه کاملیا سیننسیس (Camellia sinensis) می‌باشد که یکی از محبوب‌ترین انواع چای در جهان است. چگونگی درست کردن چای سفید مواد لازم: 1 فنجان آب؛2 قاشق چای‌خوری برگ چای سفید؛شیرین‌کننده به انتخاب خودتان (اختیاری)؛مراحل دم کردن چای سفیدآب را به اندازه‌ای حرارت دهید که به دمای 75 تا 85 درجه‌ی سانتی‌گراد (یا 170 تا 186 درجه‌ی فارنهایت) برسد.پیش از افزودن برگ‌های چای، آب را از روی حرارت بردارید و چند دقیقه‌ای صبر کنید.برگ‌های چای‌سفید در مقایسه با دیگر انواع چای آن‌چنان فشرده و متراکم نیستند. از این رو، برای درست کردن یک فنجان چای باید دو قاشق چای‌خوری از برگ‌های چای سفید را در آب بریزید.اجازه دهید چای حدود 5 تا 8 دقیق (و حتی بیش‌تر، بسته به غلظت دلخواه‌تان) به همان حالت بماند و دم بکشد.چای را صاف کنید و در فنجان بریزید.در صورت تمایل می‌توانید انواع شیرین‌کننده‌های دلخواه‌تان را به چای بیفزایید. چای سفیدتان حاضر است مشاوروکارشناس تخصصی(رایگان )سلامت در زمینه های مزاج شناسی؛لاغری؛کبدچرب؛دیابت؛تیروئید جهت مشاوره رایگان به پیج اینستاگرام مراجعه بفرمایید. پیج اینستای من green.pathway
3 سال پیش در تاریخ 1400/05/08 منتشر شده است.
5,707 بـار بازدید شده
... بیشتر