شیرینی بهشتی با مهناز

MahnazJalaei
MahnazJalaei
این دقیق ترین دستور برای شیرینی بهشتیه، با خیال راحت درست کنید. @mahnazjalaei با این روش به راحتی شیرینی بهشتی ماسوره میخوره ...
این دقیق ترین دستور برای شیرینی بهشتیه، با خیال راحت درست کنید. @mahnazjalaei با این روش به راحتی شیرینی بهشتی ماسوره میخوره و نیازی به رد کردن از چرخ گوشت و اضافه کردن روغن مایع نیست. به شدت هم خوشمزه و نرم میشه شیرینی بهشتی یا کرکی روغن صاف قنادی: ۱۵۰ گرم پودر قند: ۱۲۰ گرم آرد سفید قنادی: ۱۳۰ گرم وانیل: ۱ قاشق چایخوری طرز تهیه روغن صاف قنادی و پودر قند رو با همزن ۵ دقیقه میزنیم تا کاملا پفکی و روشن بشه. حتما حین کار چندین بار کاسه رو دورگیری کنید تا مواد یکدست هم زده بشه. بعد وانیل و آرد الک شده رو اضافه کرده و با همزن تا حدی که یکدست و مخلوط بشه میزنیم. خمیر شیرینی نرمه و لطیفه. خمیر شیرینی رو داخل قیف با ماسوره ی شکوفه میریزیم و روی سینی فر با فاصله پایپ میکنیم. اگه مثل من از قیف یکبار مصرف استفاده میکنید حتما دو لایه قیف بذارید تا پاره نشه. روی شیرینی ها کمی تخم خرفه میریزیم و سینی شیرینی ها رو نیم ساعت داخل یخچال میذاریم تا شیرینی ها کمی خنک بشن و داخل فر فرمشون خراب نشه. بعد بلافاصله از یخچال بیرون میاریم و داخل فری که از ۱۰ دقیقه قبل گرمش کردیم در دمای ۱۷۰ درجه، ۱۵ دقیقه میپزیم. برای اینکه ببینیم شیرینی پخته یا نه، به آرومی با لبه ی چاقو، یکی از شیرینی ها رو بلند میکنیم، اگه به راحتی بلند شد و کف شیرینی کمی تغییر رنگ داشت، یعنی شیرینی پخته. بعد از پخت، سینی شیرینی رو از فر خارج کرده و میذاریم کاملا خنک بشه بعد شیرینی ها رو از سینی خارج میکنیم. داخل ظرف در بسته تو محیط خنک طولانی مدت میمونه و خراب نمیشه. برای شیرینی بهشتی کاکائویی، ۵ گرم پودر کاکائو بهش اضافه میکنیم. برای شیرینی بهشتی زعفرانی، ۱ قاشق سرپر زعفران غلیظ اضافه میکنیم و برای شیرینی بهشتی رنگی، چند قطره رنگ خوراکی ژله ای بهش اضافه میکنیم. @mahnazjalaei #شیرینی #شیرینی_سنتی #شیرینی_خانگی #شیرینی_خونگی #شیرینی_بهشتی #شیرینی_کرکی #شیرینی_بهشتی_قیفی #شیرینی_عید

همه توضیحات ...