گزارش مستر تیستر از نحوه آماده سازی تنورچه بلوچی

مسترتیستر
مسترتیستر
سری قبل که چابهار بودیم بز رو قطعه قطعه کردیم ولی اینبار بز درسته می ره داخل تنور. سه ساعت این گوشت در تنور می مونه و نمی دونین ...
سری قبل که چابهار بودیم بز رو قطعه قطعه کردیم ولی اینبار بز درسته می ره داخل تنور. سه ساعت این گوشت در تنور می مونه و نمی دونین چه معجونی میاد بیرون. زحمتی که برای درست کردن این غذا می کشن خیلی زیاده و واقعا خدا قوت.. برنج و فلفل و تخم مرغ با این گوشت به بهترین غذای تاریخ تبدیل شد. انقدر این خوشمزس که حد و نهایت نداره مرینیت کردن گوشت هم با ادویه بلوچی و پر کردن شکم بزغاله با برنج و فلفل و تخم مرغ.. اگر تنورچه با کیفیت خواستین با تنورچه اسلام می تونین تماس بگیرین

همه توضیحات ...