آموزش مربا سیب بازاری با تمامی نکات

11,433 بازدید
بیشتر
آشپزی با نرگس
آشپزی با نرگس
#مربا_سیب_بازاری قبل از هرچیزی میخوام بگم من از نیم لیوان سرکه استفاده کردم .اصلا بوی سرکه نمیده, نگران نباشید .سرکه باعث میشه ...
#مربا_سیب_بازاری قبل از هرچیزی میخوام بگم من از نیم لیوان سرکه استفاده کردم .اصلا بوی سرکه نمیده, نگران نباشید .سرکه باعث میشه سیب سیاه نشه و موقع پخت خوش رنگتر وتردتر بشه. مواد لازم: سیب پاک شده یک کیلو به سلیقه خودتون یا نگینی خرد کنید ویا قاچ برش بزنید شکر ۳ ونیم لیوان آب ۲ لیوان چوب دارچین چند تکه دانه هل ۲ عدد پودر زعفران نوک قاشق چایخوری طرز تهیه: سیب را پوست بکنید وخرد کنید. داخل پیاله تا نصف آب بریزید . نیم لیوان سرکه بریزید .سیب های خرد شده را داخلش بریزید.بزارید به مدت یکساعت کنار. این کار باعث میشه سیب خوش رنگتر بشه .در ضمن ،آخر پخت آبلیمو یا جوهر لیمو نمیزنیم . دولیوان آب و شکر را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت بزارید. چوب دارچین و دانه هل و پودر زعفران بریزید.سیب را از صافی رد کنید. آب روش نریزید. کافیه فقط از صافی رد کنید. سیب را به شهد اضافه کنید و دم کنی بزارید و به مدت ۲ ساعت با حرارت کم بزارید تا بپزه و قرمز رنگ بشه. شعله گاز خیلی کم باشه .مثل وقتیکه برنج دم میکشه .اگر دیدید که سیب هنوز قرمز نشده و شهد غلیظ شده یک استکان آبجوش بریزید .دوباره دم کنی بزارید. اگه شعله زیاد باشه شربت زود قوام میاد وسیب نمیپزه. کمی تو نعلبکی بریزید وبزارید یخچال بعداز سردشده نعلبکی رو تو دست به صورت دایره وار بچرخونید آگه شهد به آرامی حرکت کرد قوام اومده. بعد از سرد شدن تو شیشه بریزید وبزارید یخچال. این مربا تا دوسال تو یخچال ماندگاری داره. میخواید رنگ سیب زرد رنگ باشه لازم نیست در قابلمه رو بزارید. سیب قرمز واسه مربا خوشمزه نمیشه. نوش جان لینک کانال تلگرامی ما https://t.me/ashpazibanarges20 لینک اینستاگرام آشپزی با نرگس http://instagram.com/ashpazi_ba_narges20 عزیزای دلم،برای تماشای کلیپ های آشپزیم در یوتیوب ،بزنید روی این لینک https://youtube.com/@ashpazinarges1017 برای تماشای کلیپ های آشپزیم با حجم خیلی کم ،در صفحه آپارات،همین الان بزن رو لینک و ببین https://www.aparat.com/ashpazinarges‌ دوستای عزیزم،ممنون میشم  به لینک  کانال آشپزیم در روبیکا بپیوندید و عضو بشید https://rubika.ir/ashpazinarges20‌ ‌

همه توضیحات ...