طرز تهیه مرغ پر شده با پارمزان آسان یک دقیقه ای

سرزمین سحرخیز
سرزمین سحرخیز
899 بار بازدید - 7 سال پیش - بر روی فیله های مرغ
بر روی فیله های مرغ نمک ریخته و از وسط برش میدهید و درون آن را پر از پنیر موزارلا میکنید. فیله را به ترتیب در آرد، تخم مرغ و پودر سوخاری میغلتانید و در روغن سرخ میکنید.در ظرفی سس گوجه ریخته و فیله هارا روی آن قرار دهید و یک لایه دیگر سس همراه با ریحان و پنیر پارمزان بریزید و به مدت 20 دقیقه در دمای 350درجه فارنهایت و یا 180درجه سانتی گراد بپزد. منبع: youtube tasty
7 سال پیش در تاریخ 1396/08/13 منتشر شده است.
899 بـار بازدید شده
... بیشتر