پاند کیک لیمویی با خامه مرنگ / آموزش آشپزی / 123 پز

103 بازدید
بیشتر
123پز
123پز
مواد اولیه: آرد : 1.5 پیمانه شکر : 200 گرم تخم مرغ : 2 عدد کوچک کره نرم شده : 75 گرم آب لیمو تازه : 4/1 پیمانه پوست لیمو رنده شد ...
مواد اولیه: آرد : 1.5 پیمانه شکر : 200 گرم تخم مرغ : 2 عدد کوچک کره نرم شده : 75 گرم آب لیمو تازه : 4/1 پیمانه پوست لیمو رنده شده : 2/1 قاشق چای خوری تخم خرفه : 2/1 قاشق چای خوری بیکینگ پودر : 2/1 قاشق چای خوری مواد لازم تخم مرغ (سفیده) : ۱ عدد پودر قند : 35 گرم آبلیمو : به مقدار لازم خامه صبحانه : 2 قاشق غذا خوری طرز تهیه: برای تهیه این کیک معطر ابتدا کره نرم شده رو به همراه شکر به‌ خوبی با همزن مخلوط میکنیم سپس یکی یکی تخم مرغ هارو که به دمای محیط رسیده اند رواضافه کرده وبه همزدن ادامه میدهیم . سپس آب لیمویی تازه به همراه پوست لیموی رنده شده اضافه کرده ودر نهایت 1.5 پیمانه آرد الک کرده رو آرام آرام به مخلوط اضافه کرده وبا لیسک به صورت دورانی هم میزنیم تا مواد حالت یکنواخت پیدا کند. در نهایت بکینگ پودر رو اضافه کرد ونصف قاشق مرباخوری تخم غرفه رو که زیبایی ملیحی به کیک میده اضافه کرده در قالب مورد نظر ریخته با دمای ۱۸۰ درجه طبقه وسط فر به مدت ۴۵ تا۵۰ دقیقه بسته به نوع فر پخته میشه دراین مرحله که نوبت آماده سازی خامه مرنگ لیمویی هست رو ۱ عدد سفیده تخم مرغ رو به همراه 35 گرم پود قند به خوبی با دور متوسط همزن میزنیم سپس آرام آرام حین همزدن آب لیموی تازه رو اضافه میکنیم وبه همزدن ادامه تا سفیده کاملًا سفید وبطوری که با بر گرداندن ظرف نریزد وپودر قند کاملًا حل شده باشد دراین مرحله 2 قاشق خامه صبحانه رو اضافه کرده وبا همزن به مخلوط کردن ادامه میدهیم وخامه بسیار لطیف وخوش بوی برای تزیین این کیک یا هر کاپ کیک ،کیک دیگه ی به دست می آید

همه توضیحات ...